...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

JYSK akciós újság 2017 - JYSK bútor és lakberendezés katalógus - JYSK akció


JYSK akciós újság 2017 - JYSK bútor és lakberendezés katalógus - JYSK akció. JYSK akciós termékek katalógusa, szórólap. JYSK matracok, paplanok és bútorok - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a JYSK összes magyarországi áruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. A JYSK-csoport üzletei hetente új akciókkal várják a vásárlókat, melyek a lakberendezési lánc weboldalán megtekinthetők.

Rekordnyereség a Rossmann Drogériahálózatnál

Rekordnyereség a Rossmann Drogériahálózatnál. Negyven éves fennállása óta először tavaly átlépte az ötmilliárd eurót a Magyarországon is érdekelt német Rossmann drogériahálózat forgalma. Az immár második legnagyobb német drogérialánc bevételei 10,5 százalékkal 5,12 milliárd euróra nőttek 2011-ben, a most ismertetett végleges adatok szerint.

ROSSMANN akciós újság 2017 - Rossmann drogéria akciós katalógus - Rossmann akció

ROSSMANN Drogéria akció 2017 - Rossmann aktuális akciós újság 2017 - Rossmann Drogéria akciós termékek katalógusa, szórólap. Rossmann Drogéria, parfüméria - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a Rossmann Drogéria összes magyarországi áruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. A Rossmann Drogéria-csoport üzletei hetente új akciókkal várják a vásárlókat, melyek az drogéria-lánc weboldalán megtekinthetők.

DM Drogéria akciós újság 2017 - DM Drogerie Markt akciós katalógus - DM Drogéria akció

DM Drogéria akció 2017 - DM Drogerie Markt aktuális akciós újság - DM Drogéria akciós termékek katalógusa, szórólap. DM Drogéria, parfüméria - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a DM Drogéria összes magyarországi áruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. A DM Drogerie Markt Drogéria-csoport üzletei hetente új akciókkal várják a vásárlókat, melyek az üzletlánc weboldalán megtekinthetők.

Keszthelyen nyílt meg az első METRO drive-in bolt Magyarországon

Keszthelyen nyílt meg az első METRO drive-in bolt Magyarországon 2011-ben. A METRO Kereskedelmi Kft. áruátvételi pontot létesített Keszthelyen, ahol a nagykereskedés professzionális partnerei átvehetik az előzőleg, központilag megrendelt termékeket. A METRO drive-in bolt Magyarországon egyedülálló fejlesztés.

METRO Áruház akciós katalógus 2017 - METRO akciós újság - METRO akció

METRO Áruház AKCIÓS ÚJSÁG 2017 - METRO akciós katalógus, METRO Áruház akció szórólap. METRO Áruház aktuális ajánlatok olcsón! Hetente várja új akciókkal a vásárlókat a METRO Áruház összes magyarországi nagykereskedelmi hipermarkete. A METRO Áruház-akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. Az akciók az összes magyarországi METRO áruházban érvényesek.

Háromszoros túljelentkezés a letenyei Müllernél

Háromszoros túljelentkezés a letenyei Müllernél. "Nem jelöltem meg sem munkakört, sem bérigényt, a legfontosabb, hogy végre már dolgozhassak" - mondta el egy jelentkező a Müller minapi állásinterjúján. A mostani volt az első állásinterjú, melyre a letenyei Fáklya Művelődési Házban került sor. Érkezésünkkor a "vallatóhelyiség" ajtaja előtt 5-6 ember várt arra, hogy bejusson.

PENNY MARKET akciós újság 2017 - PENNY akciós katalógus - PENNY MARKET akció

PENNY MARKET AKCIÓS ÚJSÁG 2017 - PENNY akciós katalógus, PENNY MARKET akció szórólap. PENNY MARKET aktuális ajánlatok olcsón! Hetente várja új akciókkal a vásárlókat a PENNY MARKET összes magyarországi diszkontáruháza. A PENNY MARKET-akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. Az akciók az összes áruházban érvényesek. A PENNY MARKET szlogenje a következő: Friss. Olcsó. Jó.

Állások Müller Drogéria: 300 embert keres a Müller Drogéria

Állások Müller Drogéria: 300 embert keres a Müller Drogéria. Közel félmilliárd forint európai uniós támogatást nyert a Müller Drogéria Magyarország Bt. a Letenyén készülő nemzetközi logisztikai központjának építésére, ahol mintegy háromszáz embert foglalkoztat majd a társaság.

MÜLLER Drogéria akciós újság 2017 - MÜLLER akciós katalógus - MÜLLER Drogéria akció

MÜLLER Drogéria akció 2017 - MÜLLER aktuális akciós újság - MÜLLER Drogéria akciós termékek katalógusa, szórólap. MÜLLER Drogéria, parfüméria, írószer, játékok - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a MÜLLER Drogéria összes magyarországi áruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. A MÜLLER Drogéria-csoport üzletei hetente új akciókkal várják a vásárlókat, melyek az üzletlánc weboldalán megtekinthetők.

Jóváhagyta az EU az Auchan-Cora egyesülést

Jóváhagyta az EU az Auchan-Cora egyesülést. Jóváhagyta az Európai Bizottság szerdán, hogy az Auchan francia kiskereskedelmi csoport felvásárolja a Cora áruházakat működtető Magyar Hipermarket Kereskedelmi Kft.-t.

Új vásárlási mód négy INTERSPAR hipermarketben

Új vásárlási mód négy INTERSPAR hipermarketben. Az innovatív megoldások alkalmazásában élenjáró SPAR Magyarország Kft. egy új vásárlási mód bevezetésével teszi kínálatát még vonzóbbá. Üzleteiben az eTotem vásárlási pontok kialakításával a vásárlók több ezer műszaki cikk közül választhatnak kedvező áron.

INTERSPAR akciós újság 2017 - INTERSPAR akciós katalógus, Interspar akció

INTERSPAR AKCIÓS ÚJSÁG 2017 - INTERSPAR akciós katalógus, INTERSPAR AKCIÓ szórólap. INTERSPAR aktuális ajánlatok olcsón! Minden héten szerdától-szerdáig várja új akciókkal a vásárlókat az INTERSPAR összes magyarországi hipermarket áruháza. Az INTERSPAR-akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. Az akciók az összes áruházban érvényesek. Az INTERSPAR szlogenje a következő: Jó hely, jó ár, jó döntés!

I love Aldi: a diszkontlánc beírta magát a kortárs művészetbe

I love Aldi: a diszkontlánc beírta magát a kortárs művészetbe. Cukorhegy által beborított bevásárló kosár vagy légüres térbe helyezett kolbászokból készült installáció: a „kemény diszkont” – amelynek Németországban az Aldi cég volt az úttörője – kiállítási témává vált egy német múzeumban.

ALDI akciós újság 2017 - ALDI akciós katalógus - ALDI akció

ALDI AKCIÓS ÚJSÁG 2017 - ALDI akciós katalógus, ALDI AKCIÓ szórólap. ALDI aktuális ajánlatok olcsón! Hetente kétszer (csütörtöktől és vasárnaptól) várja új akciókkal a vásárlókat az ALDI összes magyarországi diszkontáruháza. Az ALDI-akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. Az akciók az összes áruházban érvényesek. Az ALDI szlogenje a következő: Mindig mindent olcsón!

The Body Shop Aréna Plaza Budapest - AKCIÓK: L'Oréal, The Body Shop

The Body Shop Aréna Plaza Budapest - AKCIÓK: L'Oréal, The Body Shop. A világ egyik legnépszerűbb kozmetikai áruháza, a L'Oréal tulajdonában lévő The Body Shop megnyitja első magyarországi üzletét a pesti Aréna Plazaban. Április 3-án nyit meg az első budapesti The Body Shop márkabolt az Aréna Plazában, amit várhatóan egy újabb üzlet nyitása is követ majd a közeljövőben.

SZIN-belépőt nyerhetsz egy robotért cserébe

SZIN-belépőt nyerhetsz egy robotért cserébe. De nem akármilyen robotot kell építenie annak, aki ingyen szeretne bulizni a Szegedi Ifjúsági Napokon: hazánk legzöldebb fesztiváljára hulladékból kell robotfigurát kreálni a ReRobot Race elnevezésű akció keretei között. A legjobb robotokat a SZIN-en is bemutatják.

Óriási kuponakció a pécsi ÁRKÁD-ban!

Óriási kuponakció a pécsi ÁRKÁD-ban! Március 7-11-ig közel 40 üzlet akciózza termékeit. Spórolj ezreket, miközben szórakozol a délután 15:00 és 17:00 órai divatbemutatókon!

TESCO MOBILE - Percdíjak, hívásdíjak és tarifatáblázat, akciós ajánlatok

TESCO MOBILE - Percdíjak, hívásdíjak és tarifatáblázat, akciós ajánlatok. A Tesco Mobile Dupla tarifacsomag segítségével az alábbi díjazást használhatja ki. Ne feledje, ha bónusz egyenlege felhasználható a kívánt szolgáltatáshoz, Ön a bónusz 30 napos érvényességi időn belüli felhasználásával a nominális díjakhoz képest felére is csökkentheti mobilköltségeit!

TESCO Mobile akciók: duplakártyás mobillal robbantja a piacot a Tesco

TESCO Mobile akciók: duplakártyás mobillal robbantja a piacot a Tesco. Március 1-jén a Tesco Mobile megkezdi mobilkommunikációs szolgáltatását teljes  egészében a Vodafone technológiáját és modernizált, országos lefedettséget biztosító  hálózatát használva. A két alapító  – a Vodafone és a Tesco  - 50-50%-ban tulajdonolt  vállalkozása valódi független, virtuális mobilszolgáltatóként (Mobile Virtual Network  Operator – MVNO) kezdi meg működését a magyar piacon.

Tesco mobil percdíjak, tarifák: a Tesco árrobbanást hozhat a mobilpiacon

Tesco mobil percdíjak, tarifák: a Tesco árrobbanást hozhat a mobilpiacon. A mobilpiac idei híreiben, úgy tűnik, a kiskereskedelmi láncok vállalnak komoly szerepet. Elsőkét a Lidl lépett piacra saját márkás mobilszolgáltatással Blue Mobile néven idén februárban. SIM-kártyákat és készülékes csomagokat egyaránt kínálnak. A lépésük nyomán a Tesco is rákapcsolt, és a hírek szerint március első napjától már a piacon is lesznek.

Beperelhetik a Tescót a pénztárosok elmaradt pénze miatt

Beperelhetik a Tescót a pénztárosok elmaradt pénze miatt. Perelni is hajlandó a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ), hogy megkapják elmaradt garantált minimálbérüket a Tesco-pénztárosok - jelentette be hétfőn sajtótájékoztatón Potyondi Antal elnökségi tag, Győr-Moson-Sopron és Vas megyei titkár.

Videó: áprilisban nyit az Europeum bevásárlóközpont a Blaha Lujza téren

Videó: áprilisban nyit az új pláza a Blaha Lujza téren! Az Europeum bevásárlóközpont 2011. áprilisában nyílik meg a Blaha Lujza téren, 20 ezer négyzetméteren, egyediségét pedig a Marriott Courtyard szálloda és a tér tervezett felújítása adja. Az Europeum névre keresztelt bevásárlóközpont viszonylag kis alapterületű, de nagyon jó helyen van.

SPAR akciós újság 2017 - SPAR akciós katalógus, kedvezmények és kuponok

SPAR akciós újság 2017, kedvezmények és kuponok 2017 - SPAR akciós termékek katalógusa, szórólap. SPAR szupermarket - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a SPAR összes magyarországi szupermarket-áruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. A SPAR-csoport üzletei hetente új akciókkal várják a vásárlókat, melyek az üzletlánc weboldalán megtekinthetők.

CBA pontgyűjtő akció: Thomas by Rosenthal késeket vásárolhat nagy kedvezménnyel!

CBA pontgyűjtő akció: Thomas by Rosenthal késeket vásárolhat nagy kedvezménnyel! 2011. február 21-től új pontgyűjtő akciót indított a CBA élelmiszer áruházlánc. Vásároljon országszerte bármely CBA üzletben. Vásárlásai után – 1000 forintonként – egy-egy öntapadós bónuszpontot kap, amit a boltokban beszerezhető gyűjtőfüzetbe, a kijelölt helyre kell beragasztania. Már 15 pont összegyűjtésével jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg az 5 konyhai kés vagy a késélező egyikét.

Ásványvíz helyett igyál inkább Duna-vizet!

Ásványvíz helyett igyál inkább Duna-vizet! Januártól ásványvíz minőségű vizet értékesít a győri Pannon-Víz Zrt. A révfalui vízműben található palackozóban 19 literes flakonokba töltik az értékes Duna-vizet. Jelenleg 200 db-ot forgalmaznak hetente, egyenlőre közületek, vállalatok érdeklődnek leginkább értesült a revitatv.hu.

Új ellenfelet kap az IKEA: még praktikusabb bútorok jönnek?

Új ellenfelet kap az IKEA: még praktikusabb bútorok jönnek? Lapra szerelt kihajtható bútorral rukkolt ki egy brit áruház, amivel komoly versenytársa lehet a svéd Ikeának. Ezzel minden jel szerint komoly ellenfelet kapott az IKEA évtizedek óta bevált lapraszerelt bútortechnológiája.

A magyarországi McDonald's-ot, Tesco-t és Lidl-t is érinti a németországi dioxinbotrány

A magyarországi McDonald's-ot, Tesco-t és Lidl-t is érinti a németországi dioxinbotrány. A gyorsétteremlánc kínálatából eltűnt a sertéshúsos szendvics - a húst ugyanis eddig Németországból szerezték be. Vasárnap még lehetett kapni, állítólag az adminisztratív átfutás miatt. A Híradó információja szerint a Tesco és a Lidl polcairól is visszavontak negyven-negyven német sertésből készült húskészítményt.

Horror a Lidl-nél: az áldozat sokkos állapotban feküdt

Horror a Lidl-nél: az áldozat sokkos állapotban feküdt. Horrorfilmbe illő baleset történt egy közép-angliai város Lidl-áruházának parkolójában, ahol egy ott közlekedő gyalogost gázoltak el. A férfi megmentéséhez az áruház dolgozóinak lélekjelenlétére is szükség volt.

Eljárás indult az áruházi vodkaivóval szemben

Eljárás indult az áruházi vodkaivóval szemben Szegeden. Alkoholt ivott, majd fizetés nélkül távozott volna egy férfi vasárnap kora reggel Szegeden.
Mindez egy bevásárlóközpontban történt, ahol a biztonsági szolgálat figyelt fel a középkorú férfire, aki egy 2 decis vodkának a fenekére nézett.

Spórol az Electro World: bezárnak néhány áruházat is

Spórol az Electro World: bezárnak néhány áruházat is Magyarországon. Két-három áruházát is bezárhatja a ma 13 üzlettel működő Electro World (EW) - írja a Világgazdaság pénteki száma. Polgár Csaba tulajdonos-cégvezető szerint még menthető a helyzet, a lapnak elmondta: most elemzik az áruházakat, tárgyalnak a bérbeadókkal.

3 / 4 oldal