...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

Hol nyílik a harmadik magyarországi IKEA áruház?


Hol nyílik a harmadik magyarországi IKEA áruház? Magyarországon is elérkezett az idő a harmadik IKEA áruház építésének előkészítésére. Korábbi hírek szerint az Ikea magyarországi vezetése Budapest mellett Debrecenben és Miskolcon tájékozódik a harmadik áruház megépítésének lehetőségéről, de a megnyitásra nincs még időpont.

A Tesco lenyomná a magyarországi drogériákat is

A Tesco lenyomná a magyarországi drogériákat is. A Tesco a közeljövőben a szépségipar területén folytatná a terjeszkedést új szolgáltatások és termékek bevezetésével. Az angol kezdeményezés a hazai áruházakban is visszaköszön, a cégnél a szépségápolási területek üzleten belüli önállóbb megjelenítésére törekszenek.

Tovább nyomul a Lidl: megveszik a Plus összes áruházát Romániában

Tovább nyomul a Lidl: megveszik a Plus összes áruházát Romániában. A romániai piacra is belép a világ legnagyobb diszkont áruháza, a Lidl. A supermarketlánc hálózat teljes mértékben felvásárolja a Plus üzleteit Romániában és Bulgáriában. A tranzakció során az alkalmazottakat is megtartják.

A Lidl szerint az ólomöntő készlet nem okoz egészségkárosodást

A Budapest Főváros Kormányhivatala által kifogásolt ólomöntő készletnek nincs egészségkárosító hatása - reagált hétfőn a Független Hírügynökségnek a Lidl Magyarország Bt. a hivatal vasárnapi bejelentésére.

Ólomtartalmú játék miatt megbírságolják a Lidl Magyarországot

Az Európai Unió területén, így Magyarországon sem hozhatók lakossági forgalomba ólomvegyületek. Az Országos Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv állampolgári bejelentés alapján szerzett tudomást a termék forgalmazásáról.

TESCO Clubcard - Tesco klubkártya igénylés és pontgyűjtő akció

TESCO Clubcard - Tesco klubkártya igénylés és pontgyűjtő akció. A hipermarket-lánc Tesco Clubcard elnevezésű hűségprogramja keretében a vásárlók a Tesco áruházakban lebonyolított vásárlásaik után pontokat gyűjthetnek a személyre szóló számlájukon.

LIDL akciós újság 2017 - LIDL akciós katalógus és kedvezmények

LIDL akciós újság 2017 - LIDL akciós katalógus és kedvezmények - LIDL akciós katalógus, szórólap. LIDL aktuális ajánlatok olcsón! Hetente kétszer (csütörtöktől és vasárnaptól) várja új akciókkal a vásárlókat az LIDL összes magyarországi áruháza. Az LIDL-akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. Az akciók az összes áruházban érvényesek.

AUCHAN akciós újság 2017 - AUCHAN akciós katalógus

AUCHAN AKCIÓ 2017 - Új akciós újság! - AUCHAN akciós katalógus 2017, szórólap. AUCHAN hipermarket - Nálunk az árak a földön járnak! - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat az AUCHAN összes magyarországi hipermarket-áruháza. Az AUCHAN-akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. Az akciók az összes áruházban érvényesek.

TESCO akciós újság 2017 - TESCO akciós katalógus és kedvezmények, kuponok

TESCO akció 2017 - Aktuális akciós újság - TESCO akciós termékek katalógusa, szórólap, kupon. TESCO hipermarket - A legkisebb is számít! - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a TESCO összes magyarországi hipermarket-áruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. A TESCO akciós kínálata áruházanként eltérő, ezért áruházat kell választani a tesco.hu weboldalon.

4 / 4 oldal