...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

The Body Shop Aréna Plaza Budapest - AKCIÓK: L'Oréal, The Body Shop


The Body Shop Aréna Plaza Budapest - AKCIÓK: L'Oréal, The Body Shop. A világ egyik legnépszerűbb kozmetikai áruháza, a L'Oréal tulajdonában lévő The Body Shop megnyitja első magyarországi üzletét a pesti Aréna Plazaban. Április 3-án nyit meg az első budapesti The Body Shop márkabolt az Aréna Plazában, amit várhatóan egy újabb üzlet nyitása is követ majd a közeljövőben.

A L'Oréal tulajdonában lévő The Body Shop mintegy 65 országban több mint 2600 üzlettel van jelen a természetes kozmetikumok piacán, és a cég kizárólagos hazai képviselete, az Avanzo Trade Kft idén április 3-án nyitja meg az elő budapesti egységét, amit várhatóan egy újabb követ még ebben az évben.

A cég közleménye szerint az üzleteket minimum 5-5 fő eladószemélyzet fogja ellátni. Az érdeklődők pedig a teljes európai termékportfóliót megtalálhatják majd az üzletekben, így összesen 1200 termék közül válogathatnak.

A második üzlet részleteiről egyelőre nem tudni többet, de várhatóan az is valahol Budapesten nyílik majd meg. (portfolio.hu/akciosujsag.com)