...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

Alexandra KÖNYV AKCIÓ - ALEXANDRA Online könyvesbolt - Akciós könyvek katalógusa


Alexandra KÖNYV AKCIÓ - ALEXANDRA Online könyvesbolt - Akciós könyvek katalógusa, az Alexandra könyváruházak aktuális akciós könyveit megvásárolhatja az online könyváruházban is. Alexandra könyv akciós szórólap, leértékelés, Alexandra akciós újság. Több ezer könyvet kínál kedvező áron az Alexandra könyváruház, mely az egyik legnagyobb magyarországi könyvesbolt-láncot is üzemelteti. Ha interneten rendel könyvet, akkor kedvezőbben juthat hozzá az Alexandra könyveihez.

A dinamikusan fejlődő Alexandra könyváruház-lánc ma már az ország valamennyi megyeszékhelyén és a nagyobb városokban is megtalálható. Jelenleg 48 településen, 83 üzletben várjuk a vásárlókat.

A jellemzően nagy alapterületű, egyedi kialakítású üzletekben az átfogó könyvkínálat mellett CD-k, CD-ROM-ok és DVD-k, valamint térképek, földgömbök, naptárak, játékok, képeslapok, ajándékcsomagolók széles választékát találják.

A pécsi székhelyű Alexandra Kiadó a hazai könyvpiac egyik legmeghatározóbb szereplője. Évente közel 500 könyvet jelentet meg. Sokszínű kínálatában a szórakoztató-, a tény- és a szépirodalom éppen úgy megtalálható, mint a reprezentatív albumok, az ismeretterjesztő könyvek. A kiadó profiljában hangsúlyos helyet kapnak a gyerek- és ifjúsági kötetek, illetve a kisebbeknek szóló foglalkoztató könyvek.

Az Alexandra Online aktuális akciós könyveit ide kattintva tekintheti meg!

Az online könyvrendelés bolti átvétele ezekben a könyvesboltokban lehetséges.

Az Alexandra könyvesboltok aktuális akcióit itt találja!

Az Alexandra könyvesboltok és könyváruházak pontos elérhetőségeit ide kattintva találja meg.