...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

AVON katalógus - Avon akciós online katalógus, Avon rendelés


Avon katalógus - Avon akciós online katalógus, Avon termékek rendelése. Rendeljen ön is gyorsan és egyszerűen a legújabb Avon katalógusból. Az Avon akciós katalógus már hetekkel megjelenése előtt megtalálható akciós oldalunkon, így könnyedén megtalálhatja az önnek tetsző Avon termékeket.

Az Avon története 1886-ban kezdődött, amikor az alapító David H. McConell New Yorkban California Perfume néven létrehozta vállalkozását.

Az akkor 28 éves McConell erdetileg utazó könyvkereskedő volt és illatminták ajándékozásával próbálta népszerűsíteni könyveit. Rövid időn belül kiderült, hogy a parfümök sikeresebbek, mint a könyvek ezért kezdett kozmetikumok értékesítésével foglalkozni. A vállalkozás növekedésével Tanácsadónőket alkalmazott, ők szállították házhoz a megrendelt termékeket és szükség esetén hasznos tanácsokkal látták el a vásárlókat.

1939-ben a cég felvette az Avon Products Incorporated nevet, Shakespeare szülő városa Stratford Upon Avon után.

Ma a világon több millió Tanácsadónő értékesíti az Avon termékeit. A cég magyarországi leányvállalata, az Avon Cosmetics Hungary 1990-ben, a demokratikus átalakulásokat követően az elsők között érkezett az országba. Töretlen sikerét elsősorban a több ezer magyar Avon Tanácsadónőnek köszönheti.

Az Avon legújabb, aktuális katalógusát itt találja:

AVON KATALÓGUS