...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

BACI fehérnemű akció - Baci Lingerie akciós katalógus - Leárazás a Baci Lingerie üzletekben


BACI Lingerie fehérnemű katalógus akció - Baci akciós ajánlatok A Baci fehérnemű üzletekben: fehérnemű, fürdőruha, melltartó, bugyi, zokni. - Baci SALE! Baci Lingerie leárazás -50% -60% -80%! - Baci akciós szórólap, leértékelés, Baci akciós újság. Vedd meg te is akciósan A Baci fehérneműit. Oldalunkon megtalálhatod az aktuális Baci leárazásokat. A Baci Amerika egyik legnagyobb fehérnemű divatcége, mely folyamatosan fejlődik.

A Baci Lingerie egy fiatalos amerikai fehérnemű márka. A nem túl szégyenlős amerikai fehérneműcég a bevásárlóközpontokat célozza meg. A Baci Lingerie amerikai fehérnemű márka a következő öt évben 60 márkaüzletet tervez megnyitni magyarországi bevásárlóközpontokban, az első budapesti üzletek 2011. őszén megnyíltak.

A floridai székhelyű Baci Lingerie (ejtsd bacsi - ez csókot jelent olaszul) világszerte 3.000 márkaüzlet megnyitását tervezi a következő néhány évben. A kelet-európai országok közül elsőként Magyarországon lép piacra.

A terjeszkedéssel azt szeretné elérni, hogy 5-7 éven belül piacvezető fehérnemű márkává váljon valamennyi kontinensen – áll a vállalat sajtóközleményében.

A cég üzleti filozófiája a „megfizethető luxus” (affordable luxury), lényege, hogy „alacsony áraival nők milliói számára tegye lehetővé szerte a világon, hogy az igazán jó minőségű fehérnemű ne elérhetetlen luxus legyen, hanem mindennapi viseletté válhasson.”.

A Baci Lingerie fehérneműit jelenleg több ezer üzletben értékesítik a világon. A márka piaci hódításának újabb állomásaként 2012. június 28-án Budapesten, az Allee bevásárlóközpontban is piacra lépett. A Baci Lingerie üzletek színvonala mind kialakításban, mind hangulatban, mind választékban egy teljesen új színt és egy merőben magasabb színvonalat képvisel a kereskedelmi palettán.

A kollekció alapját a szuper szexi „White Collection” és a rendkívül elegáns „Black Label Collection” ezernél is több különböző fehérneműje képezi. Mindez hamarosan kiegészül a „Dreams” kollekcióval, mely a világ legszélesebb műszempilla választéka mellett további kiegészítőket (pl. cipő) is kínál.

A Baci aktuális akciós ajánlatait itt találod!