...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

BAUMAX katalógus - BAUMAX akciós újság - BAUMAX barkácsáruház akció


BAUMAX akciós katalógus - BAUMAX akciós újság - BAUMAX barkács és kert akció. Az akciók minden Baumax áruházban érvényesek: az Baumax 4 budapesti és 11 vidéki áruházában. Baumax akciós termékek katalógusa, szórólap. Baumax építőanyag, kert, bútor, konyha, lakberendezés - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a Baumax összes magyarországi barkácsáruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. A Baumax-csoport üzletei hetente új akciókkal várják a vásárlókat, melyek a barkácslánc weboldalán megtekinthetők.

Több mint negyedévszázada annak, hogy Karlheinz Essl megnyitotta első barkácsüzletét, és ezzel megalapozta a bauMax áruházlánc jövőjét.

A barkácsáruházak gondolata a 60-70-es évek Amerikájából ered. Az első hasonló jellegű üzleteket Angliában és Németországban hozták létre. Ennek az új lehetőségnek a tanulmányozására Karlheinz Essl az USA-ba utazott, hogy megismerje a benne rejlő lehetőségeket. Első „csináld-magad” (do-it-yourself) áruházat 1976-ban nyitotta meg Kindbergben, mintegy 300 m2-es területen „Hobby-Max” néven, majd röviddel ezután a nevet bauMaxra cserélték. Az első nagy barkácsüzlet 1979-ben nyílt Mauthausenben az akkoriban hatalmasnak számító 1000 m2-en.

Az áruház sikerén felbuzdulva 1980-ban 10 áruházat hoztak létre Ausztriában. A bauMax ma már a Közép- és Délkelet-Európában megtalálható 158 áruházzal és a 1,5 millárd Eurót meghaladó forgalommal nemzetközi viszonylatban is élen jár. A bauMax ismertsége Közép- és Délkelet- Európában 90%-os.

BauMax áruházak:

66 x
Ausztria
24 x
Csehország
15 x
Szlovákia
15 x
Magyarország
4 x
Szlovénia
7 x
Horvátország
15 x
Románia
7 x Bulgária
5 x Törökország

2011-ben az éves forgalom meghaladta a 1,52 Milliárd Eurót. A bauMax összesen 11.000 dolgozót foglalkoztat.

A BAUMAX aktuális akciós katalógusát itt találja!