...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

BRICOSTORE katalógus - BRICOSTORE akciós újság - BRICOSTORE barkácsáruház akció


BRICOSTORE akciós katalógus - BRICOSTORE akciós újság - BRICOSTORE barkács és kert akció. Az akciók mind a kilenc magyar BRICOSTORE áruházban érvényesek. BRICOSTORE akciós termékek katalógusa, szórólap. BRICOSTORE építőanyag, kert, bútor, konyha, lakberendezés - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a BRICOSTORE összes magyarországi barkácsáruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. A BRICOSTORE-csoport üzletei hetente új akciókkal várják a vásárlókat, melyek a barkácslánc weboldalán megtekinthetők.

A magyarországi BricoStore cégcsoport tulajdonosai a francia Bricostore Holding S.A.S. A kereskedelemben 1846 óta jelen lévő Bresson család üzleti vállalkozásai az elmúlt 164 évben jelentős fejlődésen mentek keresztül.

A cég jelen volt a kereskedelem akkoriban új fajtája, az állandó áras termékeket nagy mennyiségben kínáló nagyáruházak megjelenésekor is. Az első Nouvelles Galeries áruház 1924-ben, az első Monoprix áruház pedig 1956-ban nyitotta meg kapuit. Ma Párizsban és környékén működik sikeresen franchise rendszerben a Monoprix áruház.

A hetvenes években a vállalat főként a hipermarketek területén mutatott fejlődést. Ezt követően, 1977-ben, megnyitotta első, nagy alapterületű barkácsáruházát Euroloisirs néven, és bútoráruházát, mely BUT néven lett közismert. E bútoráruház-lánc napjainkban is működik Kelet-Franciaországban (Chaumont és Langres).

1991-ben a Bresson vállalat stratégiailag fontos döntést hozott, amikor megalapította saját barkácsáruház-láncát, a Bricostore-t.

A vállalat 1997-ben jött létre Magyarországon, és jelenleg kilenc áruházat működtet.

A koncepció lényege egy olyan áruház létrehozása volt, amelyben minden megtalálható, ami az építkezéshez, barkácsoláshoz, kertészkedéshez és a lakás dekorációjához szükséges.

A gyors fejlődés eredményeként 7.000-12.000m2 eladó-területű Bricostore áruházak nyíltak Magyarországon, a nagy hipermarketek szomszédságában.

Bricostore áruházak Magyarországon:

• Bricostore Törökbálint – 1998. június

• Bricostore Győr – 1999. március

• Bricostore Budakalász – 1999. szeptember

• Bricostore Fót – 2000. április

• Bricostore Soroksár – 2002. november

• Bricostore Székesfehérvár – 2004. március

• Bricostore Csömör – 2005. április

• Bricostore Szekszárd – 2007. július

• Bricostore Miskolc - 2007. december

A BRICOSTORE aktuális akciós katalógusát itt találja!