...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

BURGER KING kupon akció, BURGER KING árak - BURGER KING akciós kuponok nyomtatása


BURGER KING kupon akció, BURGER KING árak - BURGER KING akciós kuponok letöltése és nyomtatása - A BURGER KING akciós árait és ajánlatait érdemes figyelni, hiszen az akciós BURGER KING kuponokat otthon is kinyomtathatod és akár 50%-ot is spórolhatsz a BURGER KING éttermekben a kuponok segítségével. A BURGER KING kupon számos kedvezményre jogosít a BURGER KING éttermekben, ha magaddal viszed a és vásárláskor bemutatod őket.

A BURGER KING kuponok segítségével jelentős kedvezménnyel vásárolhatod meg a BURGER KING hamburgereit, sajtburgereit, extra szendvicseit, sültkrumplit és desszerteket.

Nyomtasd ki a teljes BURGER KING kuponfüzetet, a jelek mentén vágd ki a kuponokat, és vidd el őket magaddal a kedvenc BURGER KING éttermedbe. A BURGER KING kuponok már okostelefonokon is elérhetők és beválthatók. A kuponok csak a az akcióban részt vevő BURGER KING éttermekben válthatóak be.

A BURGER KING-et 1954-ben Floridában alapította meg közös vállalatként James McLamore és David Edgerton. Ez a két ember széleskörű ismeretekkel rendelkezett az étteremi üzletről és hitték, hogy szükség van egy gyorskiszolgáló étteremre, amely elérhető árakon minőségi ételeket kínál vonzó és tiszta környezetben. 1957-ben vezették be a világhírű WHOPPER® szendvicset, amely hamar a cég vezető terméke lett és ma már naponta több, mint 1,6 millió db-ot adnak el belőle világszerte. A két ember lelkes elhatározásából született a terjeszkedés ötlete és 1967-re már 274 éttermet nyitottak.

Ma a BURGER KING a világ második legnagyobb gyorsétterem hálózata több mint 11.000 étteremmel és naponta több, mint 15 millió vásárlóval. A cég 300.000 -nél is több embert foglalkoztat a Föld 61 különböző országában.

A BURGER KING aktuális akciós kuponjait innen töltheted le!