...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

C&A akció 2017 - C&A akciós katalógus - Leárazás a C and A üzletekben


C&A katalógus akció 2017 - C&A akciós ajánlatok a C and A üzletekben - C&A SALE! C&A leárazás -50% -60% -80%! - C und A akciós szórólap, leértékelés, C&A akciós újság. Vedd meg te is akciósan a C&A ruháit, kiegészítőit és cipőit. Oldalunkon megtalálhatod az aktuális C&A leárazásokat. A C&A Európa egyik legnagyobb divatcége.

Napjainkban Európa nagy részén a C&A már hozzátartozik a városképhez. Üzleteinket nap mint nap mintegy két millióan látogatják. Azonban sokan közülük nem tudják, hogy milyen történet rejlik a két betű mögött. A történet ugyanis még a 17. században kezdődött, amikor a későbbi vállalatalapítók, Clemens és August Brenninkmeijer - nevük kezdőbetűje alkotja még ma is a vállalati logót - elődjei árukereskedőként Európa szerte textillel kereskedtek. A két testvér 200 évvel később elsősorban a német-holland térségben tevékenykedett, és a régi családi hagyománynak megfelelően kelmékkel kereskedett. 1841-ben ők alapították a frízföldi Sneekben a C&A Brenninkmeijer vállalatot. 20 évvel később szintén itt nyitották meg az első C&A fióküzletet. Ez volt a mai napig tartó sikertörténet kezdete.

A két alapító atya üzleti ötlete egyszerű, és az akkori időben egyszersmind forradalmi volt: Jó minőségű konfekcióruházatot kínáltak kedvező áron, és bevezették a szabványos méreteket, valamint a vevőbarát cserelehetőségeket. Ezzel meghatározták a divatáru kiskereskedés mércéjét. A jó ötletek valóra válnak. Így pedig folyamatosan nőtt a fióküzletek száma Hollandiában. Kézenfekvő volt, hogy Clemens & August örökösei a sikermodellt Hollandia határain túl is elterjesztik.

1911-ben nyitotta meg a családi vállalkozás az első üzletét Németországban, Berlinben. Ezt követték az angliai üzletnyitások. A második világháború lefékezte a terjeszkedési terveket, azonban a hatvanas évek elején Belgiumban, Franciaországban és Svájcban is megvetették lábukat. Ma a C&A vállalat, amely még mindig családi vállalkozásként működik, még Kínában, Brazíliában és Mexikóban is képviselteti magát. Ezek a leányvállalatok a C&A Europa vállalatcsoporttól függetlenül működnek.

A C&A időközben 1.400 fióküzlettel immár 20 európai országban van jelen, és több mint 36.000 dolgozót foglalkoztat. Németország 450 divatházzal a legnagyobb piacot jelenti, ezt követi Hollandia, Ausztria, Belgium, Spanyolország és Franciaország. Legutoljára Olaszországban, Romániában, Horvátországban és Szerbia nyitottak C&A üzleteket.

C&A - divat az egész családnak. Erről a tizenegy saját márka gondoskodik, amelyek a nagyközönség összes divatkívánalmának eleget tesznek a trenditől a klasszikus elegáns stílusokig egyaránt. Nagyon népszerűek a C&A XL-es üzletei is, ahol még az átlagosnál nagyobb méretekkel rendelkezők is szép, divatos ruházatot találnak.

A C&A aktuális akciós ajánlatait itt találja:

C&A LETÖLTHETŐ KATALÓGUS

C&A AKCIÓK

C&A BIOPAMUT

C&A STÍLUSVILÁG