...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

CBA akciós újság 2017 - CBA akciós katalógus - CBA akciók és szórólapok


CBA AKCIÓS ÚJSÁG 2017 - CBA akciós katalógus, CBA AKCIÓ szórólap. CBA aktuális ajánlatok olcsón! Hetente várja új akciókkal a vásárlókat az CBA összes magyarországi áruháza és üzlete. Az CBA-akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. Az akciók az összes CBA élelmiszeráruházban érvényesek. Az CBA szlogenje a következő: CBA - A magyar üzletlánc!

A CBA által szervezett akciókban mindig bízhat! Az abban meghirdetett termékek, garantáltan a versenytársakéval összehasonlítva a legkedvezőbb áron kerülnek a polcokra. Az akciós árukínálat mennyiségét is úgy alakítják ki, hogy az lehetőleg az egész akciós időszakban elegendő legyen és ne kelljen azért bosszankodni, hogy a keresett termék már elfogyott az üzletek polcairól.

Alapvetően 3 fő akciótípust különböztetünk meg: Országos akciók A CBA Kereskedelmi Kft. a hónap második felében, havi rendszerességgel akciókat hirdet, melyben a termékek száma eléri a 150-160-at. Az akcióról saját újság jelenik meg 2 milliós példányszámban. Ezen felül szerveznek az egész hónapra érvényes akciót is, mely körülbelül 30 terméket foglal magában.

Mindkét akciótípusban szereplő termékek mindegyike kapható az ország bármely CBA üzletében. Régiós akciók A CBA régiós központjai külön is szerveznek a hónap első felében akciót. A kedvezményes vásárlási lehetőségekről szintén újság jelenik meg, melyet az adott regionális központ által lefedett területen terjesztenek. Bolti akciók A boltok majd mindegyike önállóan is szervez akciókat, melyekről az adott üzletben lehet információt kapni.

A CBA jövőbeni célja továbbra is a vásárlók legteljesebb kiszolgálása a lehető legkedvezőbb feltételek mellett. Minden intézkedés ezt a törekvést kívánja szolgálni. A CBA a 21. századi logisztikai bázisával, a szervezett hálózatával és naprakész információs csatornáival a jövőben is a legnagyobb biztosítékot nyújtja franchise hálózata jelenlegi és jövőbeni tagjai számára egyaránt. A kereskedelem mai helyzetének folyamatos vizsgálata és kiértékelése a központ feladata. Ez alapján készíti el az előrelépéshez szükséges terveket és gondoskodik azok megvalósításáról. A logisztikai központot körülölelő területek hasznosítására számos új elképzelés született.

A jövő élelmiszer kiskereskedelmét kiszolgáló raktárbázis elképzelhetetlen már egy hozzá szervesen csatolt frissárú (zöldség-gyümölcs stb.) csomagoló üzem és friss hús bontó, daraboló, csomagoló üzem nélkül. A hálózat minden árucsoport tekintetében továbbra is a piacvezető szerep elérésére, illetve megtartására törekszik.

közvetlen import és nemzetközi ártárgyalás ma már minden fontos termék esetében természetes, a mindennapos munka szerves része. Legfontosabbnak azonban továbbra is a hazai termékek előtérbe helyezését tekintik, teret adva ezáltal a magyar termelőknek. A magyar fogyasztók mindig keresni fogják a hazai termékeket, amelyekre kiemelt hangsúlyt fektet a CBA, ezért saját fejlesztésű, magas minőségű magyar termékeket kezdett el gyártatni, Minőségi Magyar névvel ellátva.

A vásárlók elégedettsége nem csak az áruk választékától és áraitól, hanem a szolgáltatás minőségétől is függ. A CBA a kereskedelmi egységeket, berendezéseket folyamatosan fejleszti, hogy minél korszerűbben és gyorsabban tudják kiszolgálni a fogyasztókat, a CBA-tól megszokott tiszta, családias, barátságos környezetben.

A CBA aktuális akciós ajánlatait itt találja!