...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

CBA PRÍMA akciós újság 2017 - CBA Príma akciós katalógus - CBA Príma szupermarket akciók


CBA PRÍMA akciós újság 2017 - CBA Príma akciós katalógus - CBA Príma szupermarket akciók, CBA Príma AKCIÓ szórólap. CBA Príma aktuális ajánlatok olcsón! Hetente várja új akciókkal a vásárlókat a CBA Príma összes magyarországi szupermarket áruháza és üzlete. Az CBA Príma-akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. Az akciók az összes CBA Príma áruházban érvényesek. A CBA Príma szlogenje a következő: CBA - A magyar üzletlánc!

A CBA Príma kulcsszavai: minőség, megbízható termékek, kedves és szakszerű kiszolgálás, kedvező árak! A CBA 2009 májusától új boltkategóriával jelent meg a piacon, melynek neve: CBA Príma.

Az elmúlt időszakban nyitott új üzletek és a folyamatosan felújított egységek kiemelkedő színvonala lehetővé tette, hogy a CBA Príma néven egy felsőkategóriás boltcsoport születhessen meg. A CBA Prímával egy olyan boltkategória jött létre, mely az eddigieknél jobban szabályozott, sok tekintetben egységes kínálattal és azonos megjelenéssel rendelkező üzleteket foglal magában. A 40 üzlettel elindult CBA Príma hálózathoz tartozó egységek könnyen felismerhetők, hiszen a már megszokott piros fehér embléma a Príma névvel kiegészülve egy új logóként jelent meg az érintett boltok külső és belső felületein egyaránt.

Ahhoz, hogy a CBA Príma mindezen felsorolt ismérvei megvalósuljanak és teljesüljenek, az érintett üzleteket a megnyitásukat megelőzően egy alapos, mindenre kiterjedő szempontrendszer alapján személyesen a magyar üzletlánc elnöke, Baldauf László szakavatott kollégák bevonásával vizsgálta és értékelte. Csak azon egységek kerülhettek be ebbe az "illusztris társaságba", melyek a nagyon szigorú követelményeknek meg tudtak felelni. A folyamatos kiemelkedően magas minőség biztosítása a cél, így a Príma logót kapott üzleteket működésük során is folyamatosan vizsgálják.

A CBA Príma boltok polcain teret kapnak a legkiválóbb magyar élelmiszerek, ezzel is támogatva a hazai termelőket, vállalkozásokat. Minden CBA Príma egység rendelkezik a legkiválóbb hazai borokat felvonultató Mini Vinotéka kínálattal is, valamint a Mert Magyar termékkör összes szereplőjével.

Fontos kiemelni, hogy az új boltkategória kiemelt minősége nem jelent magas árakat! A CBA Prímákban is - a CBA-tól már megszokott - remek akciókkal, kóstolókkal, különböző árubemutatókkal találkozhat a Tisztelt Vásárló. A most csatlakozott 40 üzleten túl hamarosan újabb egységekkel fog bővülni a CBA Príma üzletek listája az ország több pontján.

A CBA PRÍMA aktuális akciós ajánlatait itt találja!