...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

DECATHLON akciós újság 2017 - DECATHLON katalógus - DECATHLON sportáruház akció


DECATHLON akciós katalógus 2017 - DECATHLON akciós újság - DECATHLON sport akció. Az akciók minden DECATHLON sportáruházban érvényesek. DECATHLON akciós termékek katalógusa, szórólap. DECATHLON sport, cipő, ruházat, divat, fitness - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a DECATHLON összes sportáruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak a DECATHLON áruházak.

A DECATHLON vállalat fő erősségei a sport és a divat. A DECATHLON sportos csapata majd' 70 külnöböző sportág termékeivel várja Önöket minden nap. Sportolóként igyekszünk szakmai segítséget nyújtani, ezzel megkönnyítve a választást, mert "Elégedett, sportos vásárló - ez a hivatásunk!"

Meglévő 13 áruháza mellé újabb egységek nyitását tervezi Magyarországon a Decathlon sportáruházlánc, elsősorban a megyeszékhelyeken, továbbá a regionális logisztikai központ mellett egy kelet-közép-európai informatikai szolgáltató központ is létesül a budaörsi központban.

A Decathlon sportáruházlánc - a sportszergyártó és -forgalmazó Oxylane-csoport tagja - hat éve van jelen Magyarországon, öt éve piacvezető a sportszerpiacon. A cég 2007-től már nyereséges volt, a 2009-2010-es eredményre azonban a válság rányomta bélyegét. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a forgalom növekedése 2010 közepétől már kétszámjegyű, a logisztikai tevékenység nélkül nyereséges a vállalat, s fél-egy éven belül azzal együtt is nyereséges lesz.

A Decathlon hat év alatt 30 millió terméket értékesített mintegy 10 millió magyar vásárlónak, Budapesten öt áruháza van.

Az Decathlon áruházlánc magyarországi áruházaiban és a központi irodában jelenleg mintegy 600 munkatársat foglalkoztat, az átlagéletkor 27 év. Valamennyi áruháznak magyar vezetője van, akiket belülről választottak ki.

A DECATHLON aktuális akciós ajánlatait itt találja!