...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

DM Drogéria akciós újság 2017 - DM Drogerie Markt akciós katalógus - DM Drogéria akció


DM Drogéria akció 2017 - DM Drogerie Markt aktuális akciós újság - DM Drogéria akciós termékek katalógusa, szórólap. DM Drogéria, parfüméria - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a DM Drogéria összes magyarországi áruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. A DM Drogerie Markt Drogéria-csoport üzletei hetente új akciókkal várják a vásárlókat, melyek az üzletlánc weboldalán megtekinthetők.

Az 1970-es évek elején Németországban a liberalizált kereskedelmi jogszabályok lehetővé tették drogéria jellegű cikkek önkiszolgáló rendszerben történő kiszolgálását és a hatósági, rögzített árak felszabadítását.

Götz Werner - elismert sportoló és szakképzett drogéria kereskedő - megérezvén az új piaci szabályzók adta lehetőségeket elhatározta, hogy egyedi arculattal rendelkező, önkiszolgáló jellegű drogéria üzlethálózatot hoz létre. Mivel önerőből nem tudta volna finanszírozni a költségeket Günter Lehmann személyében olyan üzletemberre lelt, aki - fantáziát látva Werner úr ötletében - anyagi támogatást nyújtott.

Az első dm - drogerie markt üzlet 1973-ban Karlsruhe városában nyílt meg nagy sikerrel. Látva az első eredményeket Werner úr intenzív terjeszkedésbe kezdett, amelyhez segítségül hívta egykori sporttársát az osztrák Günter Bauert, aki kereskedelmi vezetőként dolgozott Ausztriában.

A vállalkozás németországi alapjainak lefektetése után, átlépve a határokat 1976-ban az ausztriai Linz városában nyitotta meg kapuit a dm, nemzetközivé téve a láncolatot.

A kilencvenes évek elejére Németországban mintegy 500, Ausztriában közel 300 üzlet viselte a hasában kis virágszirmot jelentő szót: dm.

A cég tulajdonosai elérkezettnek látták az időt, hogy további országokat is "meghódítsanak", így szinte egyidőben Olaszországban, Horvátországban, Szlovéniában, Csehországban, Szlovákiában, valamint Magyarországon is elkezdődött a terjeszkedés. 1993. július 8-án Budapesten, az Üllői út 445. szám alatt nyitott meg az első magyar dm, amelyet évente mintegy 15-20 új egység követett. 2000 áprilisában a 100. dm üzlet megnyitását ünnepelhettük Vásárlóinkkal Esztergomban, miközben a dm konszern, már több mint 1000 üzletet tudhatott magáénak. 2001-ben új dm emblémával és megújult üzletképpel találkozhatnak Vásárlóink.

A kelet-európai országok sikerein fellelkesedve az üzletlánc ismét újabb terület felé orientálódott, 2004 januárjában nyitotta meg kapuit az első dm a szerb fővárosban.

A legújabb dm-el rendelkező országokban is folyamatos az expanzió, Szerbiában a 2006/2007-es gazdasági évben harmadával nőtt az üzletek száma (12-ről 18-ra), Boszniában pedig 8 üzlet nyílt. Romániában is megkezdődött az expanzió.

Amikor a dm megjelent a magyarországi piacon, a német és osztrák kereskedelemtől lényegesen különböző piaci környezettel, adottságokkal és vásárlói szokásokkal találta magát szemben. Ausztriában és Németországban jóval magasabb volt az életszínvonal, amiből egy erős vásárlóerő következett, a választék meghaladta a 4500 árucikket, míg Magyarországon az első üzlet kínálatát 2500 termékre sikerült „felduzzasztani”. Mivel a multinacionális cégek leányvállalatai akkor még alig voltak jelen, főleg disztribúciós csatornákon keresztül történt a beszerzés, így lehetetlen volt az osztrák szortimenthez hasonló mélységű kínálatot produkálni.

A dm mára több mint 8000 terméket forgalmaz. Különös tekintettel a szépségápolás, és az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekre. Polcain széles választékban megtalálhatók a bio ökológiai gazdálkodásból származó termékek.

Az elmúlt 17 év során a dm egy üzletes drogéria diszkontból több, mint 250 üzletes, nyugat-európai multinacionális hálózattá fejlődött Magyarországon. A terjeszkedés eleinte a fővárosban, valamint a nyugat- és dél-magyarországi területeken volt a legintenzívebb, ezután kezdődött meg az ország keleti részein is az expanzió. A folyamatos fejlesztés eredménye a -tervek szerint- nem végeredménye, a több, mint 250 modern, a mai kor elvárásainak megfelelő, országos lefedettséget biztosító üzlet. A hálózat növekedésével nőttek az elvárások a szolgáltatóval szemben, amit a versenyhelyzet még inkább felerősített. A műszaki színvonal folyamatos emelése mellett egyre igényesebb, emberközpontúbb, modern, tágas dm üzletek jöttek létre. Az ingatlanpiac átstrukturálódására folyamatosan reagáló vállalat már elmondhatja, hogy minden típusú kereskedelmi ingatlan megtalálható a dm üzletek között: sétálóutca, bevásárló-udvar, plázák, és centerek, szolgáltatóházak, és lakótelepi központok, pályaudvari lokáció.

A DM Drogéria aktuális akciós ajánlatai itt találja!