...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

DOUGLAS Parfüméria akciós parfüm katalógus 2017 - DOUGLAS akciós újság - DOUGLAS Parfüméria akció


DOUGLAS Parfüméria parfüm akció 2017 - DOUGLAS Parfüméria aktuális akciós újság - DOUGLAS Parfüméria akciós termékek katalógusa, szórólap. DOUGLAS Parfüméria, női és férfi parfüm, kozmetikai és szépségápolási termékek - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a DOUGLAS Parfüméria összes magyarországi üzlete. A DOUGLAS Parfümériák üzletei hetente új parfüm akciókkal várják a vásárlókat, melyek az üzletlánc weboldalán megtekinthetők.

DOUGLAS Parfüméria

A Douglas Parfümériákban a szépségápolási és kozmetikai termékek legszélesebb választéka mellett kellemes környezettel, nagyszerű kiszolgálással és jól felkészült szépségtanácsadókkal várjuk vásárlóinkat. Tartson velünk egy érdekes és tartalmas utazáson a szépség világába, mert a Douglas szebbé teszi az életet.

Ha valaki ellátogat egy Douglas Parfümériába, tegye ezt akár Magyarországon vagy Európában, minden esetben nagy várakozásokkal lép be üzletünkbe, hiszen a "Douglas" név sokkal többet jelent, mint csupán „parfümök és kozmetikumok”. Aki betér egy Douglas parfümériába, valami különlegeset szeretne, vágyakozik valami után, szeretne magának és másoknak örömet szerezni. A Douglas nemcsak az örömteli vásárlás élményét, a hétköznapokba csempészett luxust ígéri, hanem annál sokkal többet.

Vállalati filozófiánk alapját a vevő- és minőségközpontú kiszolgálás alkotja. Célkitűzésünk, hogy minden vásárlást élménnyé varázsoljunk. Célunk elérésében kitűnő elhelyezkedésű, tágas, kellemes hangulatú üzleteink, széles és sokoldalú termékválasztékunk, szépségtanácsadóink magas színvonalú munkája és szakértő tanácsadása segít minket.

Üzleteink Budapesten, Szegeden, Pécsett, Debrecenben, Kecskeméten, Győrben, Egerben, Nyíregyházán és Békéscsabán is a legfrekventáltabb helyeken fekvő bevásárlóközpontokban és bevásárló utcákban találhatók. Üzleteinket úgy alakítottuk ki, hogy már a belépéskor jól áttekinthetőek legyenek, és a hozzánk betérő vásárló egy szempillantás alatt megtalálja az őt érdeklő terméket, legyen szó parfümről, testápoló termékről, sminkről vagy akár szépségápolási kiegészítőkről. Sőt, legkedvezőbb ajánlatainkat üzleteink központi részein, kiemelten helyezzük el.

Legyen szó újdonságokról, klasszikus illatokról, testápolásról, dekorkozmetikumokról vagy ajándékötletekről a Douglas minden kívánságot valóra tud váltani. A legújabb trendek szerint, folyamatosan bővülő választékunk több tízezer különböző, neves nemzetközi márka termékeiből áll. Választékunkat úgy alakítjuk ki, hogy az illatoktól a testápoló termékeken át, a szezonális trendtermékekig és kiegészítőkig mindig a vásárlóink ízlésének legmegfelelőbb termékeket kínáljuk. Számos olyan márkát forgalmazunk, melyek Magyarországon kizárólag a Douglas üzleteiben találhatók meg:

- kiváló minőségű Douglas Beauty System arc- és testápoló termékcsalád

- Bobbi Brown díjnyertes dekorkozmetikumai és smink kellékei

- Isadora svéd dekorkozmetikumok

- BeYu dekorkozmetikumok

- Méthode Jeanne Piaubert test- és arcápolási termékek

- Narciso Rodriguez divattervező parfümjei

- Erno Laszlo bőrápoló termékcsalád

- Giorgio Armani dekorkozmetikumok

- Organique by Himalaya arc- és, testápoló termékek

A DOUGLAS Parfüméria aktuális akciós ajánlatait itt találod!