...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

EURONICS akciós újság 2017 - Euronics akciós katalógus - Euronics akció


EURONICS AKCIÓ 2017 - Euronics műszaki áruház aktuális akciós újság 2017 - Euronics Magyarország akciós műszaki termékek katalógusa, szórólap. Euronics - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a Euronics összes magyarországi műszaki áruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó elektronikai cikkeket kínálnak az áruházak. A Euronics üzletei hetente új műszaki és informatikai akciókkal várják a vásárlókat, melyek az áruházlánc weboldalán megtekinthetők.

Az Euronics üzletekben csak ellenőrzött, magas minőségű termékeket talál. Az Euronics egyik legfontosabb védjegye az alacsony ár. Vásároljon olcsón műszaki cikkeket az Euronics-nál!

Az Euronics műszaki kereskedelmi és beszerzési hálózat Európa 31 országában, valamint Ausztráliában és Új-Zélandon több mint 11.750 üzlettel, 50.000 kollégával, évente több mint 14,6 milliárd Eurót meghaladó forgalmat bonyolít le.

Magyarországon 2001. április 10.-e óta vagyunk jelen. Az 1996-os alapítású, hódmezővásárhelyi Bravotech Kft., és az 1989-ben Veszprémben alapított Vöröskő Kft. által létrehozott Euronics Műszaki Áruházlánc, ekkor csatlakozott az Euronics International Ltd. nemzetközi beszerzési társuláshoz. Azóta az Euronics nemzetközi szerződéseiben foglaltak szerint szerezzük be az árut, használjuk a márkanevet, az Euronics kipróbált "know-how"-ját és a nemzetközi akciókban is részt veszünk.

A nemzetközi Euronics hálózatához történt csatlakozás után is 100%-os magyar tulajdonosi háttérrel rendelkezünk. Felhasználva több éves, a műszaki értékesítésben szerzett tapasztalatunkat, nagy hangsúlyt fektetünk értékesítőink állandó továbbképzésére, hogy napra készek legyenek a folyamatosan változó elektronikai piacon. Mindezekhez a széles skálájú és magas színvonalú szolgáltatások is hozzájárulnak, mint a kiterjesztett garancia, a házhozszállítás, a használt termék átvétel, folyamatos csereakciók, beüzemelés, online vásárlási lehetőség, többféle áruhitel, lojalitás programok, vagy épp a televízió és mobil szolgáltatási csomagok értékesítése.

A legszélesebb vásárlói körnek szeretnénk megfelelni, elvinni a háztartásokba a minőséget, a szakértő segítségnyújtást. Sikerünk titka lehet, hogy igyekszünk a lehető legközelebb eljutni hozzád, hogy Neked a legkisebb erőfeszítés és utazás mellett, szaktudásunk legjavát tudjuk nyújtani.

Árukínálatunkban csak az szerepel, ami az adott időben, és helyen Neked a legjobb választás lehetőségét biztosítja. Ezen üzletpolitikánk eredménye a vidék vezető pozíciója.

Az Euronics aktuális akciós ajánlatait itt találja!