...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

Aldi áruház épül Balatonfüreden


Aldi áruház épül Balatonfüreden: 2012 nyarára nyílik meg az új füredi Aldi diszkontáruház. A FüredTV számolt be arról, hogy ALDI áruház épül Balatonfüreden. Akkor csak az építkezés megkezdéséről tudtak beszámolni, hiszen az ALDI hivatalos válasza a tudósítás elkészültekor még nem érkezett meg. Azóta több részlet is kiderül az új balatonfüredi Aldi áruházról.

Ebből kiderül, hogy az ALDI egy 1000 m2 vásárlótérrel rendelkező áruházat épít a városban, mégpedig azért mert Balatonfüred városának az utóbbi időszakban tapasztalt gazdasági fellendülése és kedvező idegenforgalmi adottságai felkeltették az érdeklődésüket, illetve ez alapján határozták meg hálózatfejlesztési szándékaikat.

A szükséges engedélyek birtokában, a város érdekeit szem előtt tartva, a beruházás 2011. október hónapban történő megindításával figyelembe kívánták venni a 2011-es idegenforgalmi szezon lezárulását.

Az élelmiszer áruház megépítését a megszokott modern építészeti elemek alkalmazásával, a Fürdő és Horváth Mihály utcai útkereszteződés felújításával, egy behajtó út kiépítésével és a balatonfüredi építési hatóság által jóváhagyott kertészeti tervnek megfelelően tervezik a jövő év tavaszáig elvégezni, - áll az ALDI válaszában. A 2012-es idegenforgalmi szezon kezdetétől állandó élelmiszer kínálattal és szezonálisan megújuló akciós termékekkel szeretnék a városban és környéken élők, illetve az idelátogató turisták igényeit az ALDI élelmiszer áruházaktól megszokott minőségen kiszolgálni - zárul a válaszlevél. (furedtv.hu)

ALDI akciós újság