...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

HERVIS akciós újság 2017 - HERVIS katalógus - HERVIS sportáruház akció


HERVIS akciós katalógus 2017 - HERVIS akciós újság - HERVIS sport akció. Az akciók minden HERVIS sportáruházban érvényesek. HERVIS akciós termékek katalógusa, szórólap. HERVIS sport, cipő, ruházat, divat, fitness - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a HERVIS összes sportáruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak a HERVIS áruházak.

A HERVIS vállalat fő erősségei a sport és a divat. A SPAR 100%-os tulajdonában lévő Hervis Sports emellett főként a magas szintű szaktanácsadás által emelkedik ki az ágazatból. Immár 29 magyarországi HERVIS áruház fogadja a vásárlókat: a hatalmas sportfelszerelés- és divatáru választék, az egyedülálló szervizajánlat, a szakképzett eladók jelentik a HERVIS filozófiáját.

A "Mozdulj meg” mottó után szabadon a Hervis márkája a mozgás, illetve egy jobb életérzés örömét szimbolizálja. A Hervis választékát a vezető belföldi-, illetve külföldi sportmárkák határozzák meg, amelyekhez a legkedvezőbb árakon lehet áruházainkban hozzájutni.

Hatalmas sportszer-, sportcipő- és sportruházat-választék, rendkívül előnyös szolgáltatások, szakképzett eladók és kedvező árak emelték a Hervist a legkedveltebb sportáruházak közé.

A Hervis története a hetvenes években indult útnak… 1972-ben a német divatkereskedő, HERman VISser üzletei a Spar-csoport tuljadonába kerülnek, s ezzel létrejön a HERVIS.

1997-ben megnyílik az első HERVIS-áruház Magyarországon a budapesti Europark Bevásárlóközpontban. 2011-ben már 29 üzlettel van jelen a HERVIS Magyarországon.

A HERVIS aktuális akciós ajánlatait itt találja!