...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

HUMANIC katalógus 2017 - HUMANIC akciós újság, cipő katalógus - HUMANIC akció, leárazás


HUMANIC cipő katalógus 2017 - HUMANIC cipőbolt akciós újság, cipő leárazás, táska, öv katalógus - HUMANIC akciós cipők. HUMANIC Magyarország akciós cipő katalógus, szórólap. HUMANIC - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a HUMANIC összes magyarországi cipőboltja.

HUMANIC - Shoemanic

A Humanic az egyik vezető osztrák cipőáruház, mely jelenleg Európa 11 országában üzemeltet áruházakat. A Humanic-et a Leder uns Schuch cég alapította 1907-ben Grazban, első két üzletét Bécsben nyitotta meg a Mariahilferstraße-én és a Kärntnerringen.

A Humanic üzletek folyamatosan megújuló kollekciója lépést tart a legújabb cipő trendekkel. A világmárkákból és az elérhető árú saját márkás termékekből összeállított, állandó és szezonális választékunkban minden férfi és női korosztály megtalálja a hozzá legjobban illő lábbelit. A magas minőségű cipő nem csak szép, esztétikus, praktikus és tartós, de egyúttal a lábfejet is kíméli. Több mint száz éves szakmai tapasztalatunk a garancia arra, hogy termékeink minden szempontból a legelőnyösebb tulajdonságokkal rendelkeznek. Üzleteinkben kiegészítők, táskák, bőrdíszműves áruk között is válogathat.

A HUMANIC aktuális ajánlatait itt találod!