...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

IKEA katalógus 2017 - IKEA bútor akciós újság - IKEA lakberendezés akció


IKEA katalógus 2017 - IKEA bútor akciós újság - IKEA lakberendezés akció. Az akciók minden IKEA áruházban érvényesek: Budaörs, Budapest, Örs vezér tere. IKEA akciós termékek katalógusa, szórólap. IKEA bútor, konyha, lakberendezés, lámpák, ágyneműk - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat az IKEA két magyarországi bútoráruháza. Az IKEA akciói keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. az IKEA-csoport üzletei hetente új akciókkal várják a vásárlókat, melyek a lakberendezési lánc weboldalán megtekinthetők. 2017-ben megnyílik az Ikea harmadik, soroksári áruháza is.

IKEA

Nem véletlen, hogy az IKEA logoja kék és sárga. Ezek a svéd zászló színei. Svédországban az otthon és a természet fontos szerepet játszanak az emberek életében. Valójában a svéd lakberendezési stílust leginkább a természet által lehet jellemezni: csupa fény és friss levegő, ugyanakkor visszafogott és szerény. Az IKEA Európa egyik vezető lakberendező kereskedelmi vállalata, az IKEA cégcsoport 100%-ban családi tulajdon és Kelet-Európában is terjeszkedik.

Az IKEA története 1926-ban indult el, amikor az alapító, Ingvar Kamprad megszületett Sma*land tartományban, Dél-Svédországban.

Az IKEA akkor alakult meg, amikor Svédország éppen a törődő társadalom példájává válásának útján volt. Egy ilyen társadalomban a gazdagok és szegények egyaránt megkapják a törődést. Ez a hozzáállás jól illeszkedik az IKEA álmához. Annak érdekében, hogy szebb hétköznapokat teremtsen az emberek többsége számára, az IKEA arra kéri vásárlóit, hogy legyenek partnerei abban, hogy az árakat alacsonyan tarthassa azáltal, hogy például a megvásárolt bútorokat maguk a vásárlók szerelik össze. A termékválaszték gyerekbarát, és az egész család igényeit kielégíti. Így együtt valóban szebb hétköznapokat teremthetünk mindenki számára.

Az 1980-as években az IKEA gyorsan terjeszkedik az új piacok felé, mint az USA, Olaszország, Franciaország és az Egyesült Királyság. Bővül a klasszikus IKEA termékek köre a KLIPPAN-nal, a LACK-kal és a MOMENT-tel. Az IKEA lassan a ma is ismert formát ölti.

Az 1990-es években az IKEA még tovább nő. Bevezetik a választékba a gyermekbútorokat, és a gyermekes családok igényeit kielégítő lakberendezési megoldások kerülnek a középpontba. Megalakul az IKEA Csoport, és előtérbe kerülnek a cégen belül a társadalmi és környezetvédelmi megfontolások, mint a felelősségteljes üzleti vállalkozás alapkövetelményei.

A 2000-es évek első évtizedében az IKEA még több piacon megjelenik, többek között Japánban és Oroszországban. Fejlődik a hálószobabútor- és konyhabútor-választék, amelyet összehangolt lakberendezési megoldásokkal mutatnak be.

IKEA akciós ajánlatok, katalógus:

Az aktuális IKEA KATALÓGUS itt található!

Az IKEA budaörsi áruházának aktuális akciós ajánlatait itt találja!

Az IKEA budapesti, az Örs vezér terén lévő áruházának aktuális akciós ajánlatait itt találja!