...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

INTERSPORT akciós újság 2017 - INTERSPORT katalógus - INTERSPORT sportáruház akció


INTERSPORT akciós katalógus 2017 - INTERSPORT akciós újság - INTERSPORT sport akció. Az akciós ajánlatok minden INTERSPORT sportáruházban érvényesek. INTERSPORT akciós termékek katalógusa, akciós szórólap. INTERSPORT sport, cipő, ruházat, divat, fitness - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a INTERSPORT összes sportáruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak a INTERSPORT áruházak.

Az INTERSPORT sportszakkereskedések egész világot befogó hálozata. Az INTERSPORT International Corporation (IIC) 1968-ban alakult és ma összesen kb. 5.000 áruházat több mint 30 országban működtet. Az INTERSPORT csoport a kb. 5.000 áruházával 30 országban a világ legnagyobb sportkereskedelmi szervezete. A szervezeti feladatok koordinációja mellett párhuzamosan futnak az országhatárokon áthaladó projektek a marketing, a termékfejlesztés, a kiskereskedem-menedzsment területén és további területeken is.

Az INTERSPORT Austria GmbH Ausztria, Csehország, Szlovákia mellett már gyakorolja a magyarországi INTERSPORT licencjogát is.

Ausztria legnagyobb és legsikeresebb sportkereskedelmi vállalatához több mint 140 tag, partner és franchisevállalkozó tartozik a sportszakkereskedelem berkei között. Az ország területén az IS csoport több mint 300 üzlettel áll a vásárlók rendelkezésére. Az INTERSPORT regionális szervezeteinek dolgozói saját tapasztalataikat aktívan alkalmazzák és elkötelezetten dolgoznak az IIC különböző grémiumaiban (pl beszerzési vagy reklám bizottságok, stb).

A INTERSPORT aktuális akciós ajánlatait itt találja!