...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

J.PRESS fehérnemű akció - J.PRESS akciós katalógus - Leárazás a J.PRESS üzletekben


J.PRESS fehérnemű katalógus akció - J.PRESS akciós ajánlatok a J.PRESS fehérnemű üzletekben: fehérnemű, fürdőruha, melltartó, bugyi, zokni. - J.PRESS SALE! J.PRESS leárazás -50% -60% -80%! - J.PRESS akciós szórólap, leértékelés, J.PRESS akciós újság. Vedd meg te is akciósan a J.PRESS fehérneműit. Oldalunkon megtalálhatod az aktuális J.PRESS leárazásokat. A J.PRESS Magyarország egyik legnagyobb fehérnemű divatcége, mely folyamatosan fejlődik.

A J.PRESS márka piacvezető a férfi fehérnemű, férfi zokni és női zoknik szegmensében a hazai piacon. A J.PRESS fennállása óta meghatározó szerepet játszik a fehérnemű szakboltok kínálatában Magyarország egész területén. Ezen szakboltok legsikeresebb tagjai, mára már csatlakoztak a J.PRESS franchise hálózatához.

A pláza vásárlási kultúra rohamos térnyerésével a J.PRESS is lépést tart és a meghatározó bevásárlóközpontokban már megnyitottuk saját, high-tech üzleteinket. Vásárlóinkat különleges vásárlási élményt nyújtó 21. századi szaküzlettel, egyedi design elemekkel és színvonalas kiszolgálással várjuk.

A J.PRESS aktuális akciós ajánlatait itt találod!