...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

JYSK akciós újság 2017 - JYSK bútor és lakberendezés katalógus - JYSK akció


JYSK akciós újság 2017 - JYSK bútor és lakberendezés katalógus - JYSK akció. JYSK akciós termékek katalógusa, szórólap. JYSK matracok, paplanok és bútorok - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a JYSK összes magyarországi áruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. A JYSK-csoport üzletei hetente új akciókkal várják a vásárlókat, melyek a lakberendezési lánc weboldalán megtekinthetők.

„Az otthon felszereléséhez mindent” árusító JYSK nemzetközi kiskereskedelmi lánc alapítója és tulajdonosa a Dánia-szerte az ország vezető kereskedőjeként ismert Lars Larsen, akinek „mindig van a tarsolyában egy jó ajánlat”.

Larsen 1979-ben nagyratörő tervekkel nyitotta meg első, ma is működő boltját Dánia második legnagyobb városában, Aarhusban, de azt ő sem gondolta volna, hogy üzlete ilyen gyors növekedésnek indul. Egymás után több sikeres JYSK Senget?jslager (2001-ig ezt a nevet viselték az áruházak) is nyílt Dánia különböző pontjain, mígnem Larsen 1984-ben a szomszédos Németországban megnyitotta első külföldi boltját.

A JYSK-csoportnak ma mintegy 1.900 áruháza van, melyek a következő 34 országban működnek: Dánia, Norvégia, Svédország, Finnország, Lengyelország, Cseh Köztársaság, Magyarország, Hollandia, Szlovákia, Németország, Ausztria, Svájc, Izland, Kanada, Grönland, Feröer-szigetek, Észtország, Litvánia, Ukrajna, Koszovó, Bulgária, Kazahsztán, Románia, Franciaország, Nagy-Britannia, Szlovénia, Macedónia, Horvátország, Olaszország, Spanyolország, Bosznia-Hercegovina, Kína és Szerbia.

A csoport éves forgalma kb. 2,5 milliárd euró. A stabilan, szabályozott módon növekvő csoportnak csaknem 17.000 alkalmazottja van.

A „JYSK” szó szándékosan került bele a cég nevébe. Dánul a „JYSK” olyan dolgot vagy személyt jelöl, amely vagy aki – akárcsak Lars Larsen – a Jütland-félszigetről származik. Ehhez a szóhoz az emberek tudatában gyakran társul a szerénység, az alaposság és az őszinteség fogalma – azé a három értéké, amelyeket Larsen mindig is magáénak vallott. A JYSK a tisztességet jelképezi – mindig tartjuk a szavunkat.

A JYSK aktuális ajánlatait itt találja!