...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

KIKA katalógus 2017 - KIKA bútor akciós újság - KIKA lakberendezés akció


KIKA katalógus 2017 - KIKA bútor akciós újság - KIKA lakberendezés akció. Az akciók minden KIKA áruházban érvényesek: Budaörs, Budapest, Debrecen, Győr, Pécs, Soroksár M5. KIKA akciós termékek katalógusa, szórólap. KIKA bútor, konyha, lakberendezés - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a KIKA összes magyarországi bútoráruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. A KIKA-csoport üzletei hetente új akciókkal várják a vásárlókat, melyek a lakberendezési lánc weboldalán megtekinthetők.

A kika Európa vezető lakberendező kiskereskedelmi vállalkozása, a kika cégcsoport 100%-ban családi tulajdon, a kika Kelet-Európában is terjeszkedik.

kika

Ausztriában 32, Magyarországon 6, Csehországban 7, Szlovákiában 2, Horvátországban 3, Szerbiában és Romániában 1 - 1 kika lakberendezési áruház találálható. A jövőbeni tervek között szerepel további áruházak nyitása. A kika k-franchise rendszerével 2011 szeptemberében nyílt meg az első izraeli kika lakberendezési áruház.

Az idősebb Rudolf Leiner 1910-ben a St Pölteni Városháza terén vásárolta és alapította meg az első Leiner áruházat, amivel egy sikertörténetet alapozott meg. Az első kika-t 1973-ban Dr. Herbert Koch, a fiatalabb Rudolf Leiner veje nyitotta meg, aki egyben a mai kika lakberendezési áruházak ügyvezető igazgatója és tulajdonosa is. Az elképzelés új volt és sikerrel kecsegtető, az önkiszolgáló rendszer bevált. A vásárlók a kiválasztott bútort magukkal vihették és összeszerelhették - a nagyobb darabokat a bérelhető transzporterekkel kedvezőbb áron szállíthatták otthonaikba.

Ez a Cash&Carry koncepció Ausztriában ebben az időben forradalminak és rendkívül sikeresnek számított. A korábbi önkiszolgáló üzletből hamarosan kialakult egy olyan lakberendezési áruház, amely nagy választékkal, teljes körű szolgáltatással az alacsonyabb árfekvésű lakberendezési árucikkektől egészen a legmagasabb árkategóriájú bútorokig mindenki számára a megfelelőt kínálta.

A 69 lakberendezési áruházunkban 50.000 féle árucikket is meghaladó, minden igénynek és árkategóriának megfelelő kínálattal rendelkezünk. A széles skálájú és praktikus alapvető bútoroktól és kiegészítőktől a „hightech" megoldásokig minden vásárlónk megtalálja a számára megfelelőt. Mottónk: „mindent egy kézből", s ennek megfelelően teljeskörű szolgáltatást kínálunk, amely magában foglalja a szállítást, összeszerelést, konyhabútor vásárlása esetén a helyszíni felmérést, számítógépes konyhatervezést, valamint a konyhabútor otthoni beszerelését.

Kb. 7700 munkatársunk gondoskodik arról, hogy vásárlóink mindig elégedettek legyenek. Továbbképzésekkel biztosítjuk a szakmai fejlődést, illetve karrierlehetőséget kínálunk dolgozóink számára. A beszerzés, értékesítés, marketing és logisztika területén dolgozó kollégáink segítik eladó munkatársainkat abban, hogy a vásárló igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat ill. tanácsokat tudják kínálni. Ezen kívűl a kika a szolgáltatás területén is magas fokú hozzáértéssel vásárlóinak megbízható partnere.

A kika beszerzői folyamatosan látogatják a legfontosabb nemzetközi szakkiállításokat, hogy megismerjék a legújabb lakberendezési design- és stílusirányzatokat, s hogy mindezt vásárlóink számára áruházainkban elérhetővé is tegyék.

A kika terjeszkedése

Közép és Kelet - Európa gazdasági és politikai fejlődésével, az Európai Unió bővülésével a kika is folyamatosan terjeszkedik és kidolgozott egy olyan koncepciót, amely a közép és kelet-európai vásárlói igényeket egyaránt kielégíti. A kika alapgondolata: „egyéni igényeknek megfelelő lakberendezés és a szép élettér kialakítása" - ehhez biztosítunk mindenki számára elérhető, hasznos és igényes ötleteket. Rendszerünk lehetővé teszi, hogy minél szélesebb köröket szolgálhassunk ki. Terjeszkedésünk során új munkahelyeket hozunk létre és helyi gyártóknak beszállítóként új piacokat teremtünk. Az expanzió elsősorban olyan területekre összpontosít, ahol jelentősebb vásárlóerő van jelen. Építkezéseinken helyi vállalkozásokkal dolgozunk együtt.

A vállalat sikeresen terjeszkedik és folyamatosan erősödik a nemzetközi piacokon. A jól bevált kika-koncepció a 2006-ban alapított kika-franchise-rendszerben világszerte ér el sikereket. Az optimalizált logisztikai hálózat biztosítja az áruházak folyamatos ellátását a legújabb trend lakberendezési termékeivel az egész világon.

Az oroszországi expanzió egyre erősebb. A meglévő áruházakat Moszkvában, Samara, Krasnodar és Rostov-on-Don városokban 2011 márciusában Voronesben nyílik a következő áruház. Izrael első kika áruházának ünnepélyes megnyitását Tel Aviv-tól Északra, Netanya városában 2011 szeptemberében nagy érdeklődés fogadta, a további áruházak nyitási tervei már el is kezdődtek.

A KIKA aktuális akciós ajánlatait itt találja! A friss KIKA prospektusokat pedig itt találja!