...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

LIBRI KÖNYV AKCIÓ - LIBRI Online könyvesbolt - Libri akciós könyvek katalógusa


LIBRI KÖNYV AKCIÓ - LIBRI Online könyvesbolt - Libri akciós könyvek katalógusa, a LIBRI könyváruházak aktuális akciós könyveit megvásárolhatja az online könyváruházban is. LIBRI könyv akciós szórólap, könyv leértékelés, LIBRI akciós újság. Több ezer könyvet kínál kedvező áron a LIBRI könyváruház, mely az egyik legnagyobb magyarországi könyvesbolt-láncot is üzemelteti. Ha interneten rendel könyvet, akkor kedvezőbben juthat hozzá a LIBRI könyveihez.

1991-ben létrehozott Libri Könyvkereskedelmi Kft. az Állami Könyvterjesztő Vállalat jogutódjaként alakult meg. A megörökölt bolthálózat és szervezeti felépítés korszerűsítésével és a folyamatos bővítésével a Libri 400 fő foglalkoztatásával, 34 üzletével, a Libri.hu internetes áruházával, közel nyolcmilliárd forint éves forgalmával az ország egyik legnagyobb könyvértékesítőjévé vált.

A vállalat 2011-ben ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját. Az elmúlt évek számos elismerése igazolta a Libri piaci lépéseit: többször sikerült elnyerni a kiadók és a könyvszakma képviselőinek szavazatai alapján az "Év Könyvkereskedője" címet, úgy mint a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának Hermész-díját, vagy a független marketing- és reklámszakemberekből álló zsűri "Superbrands" és "MagyarBrands" címét.

A Libri 2000-ben indította el www.libri.hu internetes könyváruházát, 2005-től pedig, mint prémiumszolgáltatás áll vevőink rendelkezésre a www.konyvkereso.hu. A Könyvkereső szolgáltatással a Libri az internetes könyvértékesítésben egyedülállóként biztosítja, hogy a hálózatában már nem kapható régebbi könyveket felkutatja és beszerzi vevői számára.

A LIBRI Online aktuális akciós könyveit ide kattintva tekintheti meg!

A LIBRI könyvesboltok és könyváruházak pontos elérhetőségeit ide kattintva találja meg.