...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

MATCH akciós újság - MATCH akciós katalógus - MATCH akció


MATCH AKCIÓS ÚJSÁG - MATCH akciós katalógus, MATCH AKCIÓ szórólap, MATCH szupermarket akció. MATCH aktuális ajánlatok olcsón! Hetente várja új akciókkal a vásárlókat az MATCH összes magyarországi élelmiszer áruháza. Az MATCH-akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. Az akciók az összes áruházban érvényesek.

A Csemege-Match Kereskedelmi Zrt. a francia-belga tulajdonban levő Louis Delhaize-csoport tagja. A cégcsoport hazánkon kívül Franciaországban, Belgiumban, Luxemburgban és Romániában van jelen. Az éves forgalma eléri a 11 milliárd Eurót, és több mint 50.000 embert foglalkoztat.

A Louis Delhaize-csoport méretei és nemzetközi jelenléte ellenére őrzi családi jellegét, biztonságot nyújtva ezáltal a befektetőknek és az alkalmazottaknak egyaránt. Története egészen a XIX. század közepéig nyúlik vissza, amikor Jean-Jacques Delhaize borkereskedő fiai megalapították a saját vállalataikat, amelyekből a későbbiekben 2 fontos kereskedelmi hálózat jött létre. Adolphe és Jules Delhaize cégeiből fúzió következtében született meg a Delhaize Fréres, más néven a Delhaize Le Lion, amely napjainkban az egyik legjelentősebb szupermarket-lánc Belgiumban és az Egyesült Államokban. A jelenlegi cégcsoport alapjait a harmadik fiú, Louis Delhaize fektette le.

Vállalati stratégiánk középpontjában a vevői elégedettség biztosítása áll. A lakóhelyközeli üzletekben a kényelmes vásárlási körülmények és a színvonalas kínálat napról napra növeli a visszatérő, lojális vevők számát.

Cégünk fokozott figyelmet fordít a frissáru- a zödség és gyümölcs, valamint a pékáru - kifogástalan minőségének biztosítására, és a termékskála folyamatos bővítésére.

A Csemege-Match Kereskedelmi Zrt. hálózatához országosan 113 bolt tartozik, amelyek 300-2500 m2 közötti eladótérrel rendelkeznek.

A MATCH aktuális akciós ajánlatait itt találja!