...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

MEDIA MARKT akciós újság 2017 - Media Markt akciós katalógus - Media Markt akció


MEDIA MARKT AKCIÓ 2017 - Media Markt aktuális akciós újság - Media Markt Magyarország akciós elektronikai termékek katalógusa, szórólap. Media Markt - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a Media Markt összes magyarországi áruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. A Media Markt üzletei hetente új elektorinkai és informatikai akciókkal várják a vásárlókat, melyek az áruházlánc weboldalán megtekinthetők.

A Media Markt Európa első számú elektronikai cikkeket forgalmazó kiskereskedelmi áruházlánca. Az 1979-ben alapított és a Media-Saturn-Holding GmbH égisze alatt működő cég sikerét mindenekelőtt a kedvező árú, márkás termékek egyedi választékának, a hozzáértő munkatársaknak, a kiváló szolgáltatásnak, a megkülönböztető reklámjelenlétnek és a decentralizált szervezeti felépítésnek köszönheti. Minden üzletvezető résztulajdonosa áruházának, és ily módon vállal felelősséget a kínált termékekért, az árakért, a dolgozókért és a marketingért.

Ma már a lánc 15 országban (Oroszország, Svédország., Görögország, Portugália, Belgium, Spanyolország, Hollandia, Olaszország, Lengyelország, Magyarország, Svájc, Ausztria, Németország, Kína, Törökország) 607 áruházzal rendelkezik.

A Media Markt 1996 óta a Metro-csoport tagja.

A Media Markt Magyarországon

A Media Markt 1997. március 11-én nyitotta első áruházát Budapesten. A vásárlók addig sosem látott nagyságú áruválasztékkal találkoztak a háztartási és szórakoztatóelektronika terén. Két év múlva, 1999-ben nyitott a második Magyarországi Media Markt a Westend City Centerben, amely azóta is a cég egyik legsikeresebb áruháza.

2000-ben erőteljes vidéki terjeszkedésbe kezdett a Media Markt, akkor nyílt a székesfehérvári, a debreceni és a szegedi áruház. 2001-ben Budaörsön2002-ben Budapesten az Árkád bevásárlóközpontban nyitott új áruházat, 2003-ban pedig Miskolcon, a budapesti StopShop-ban és a Pólus Centerben.

2004-ben Pécsett és a budapesti Megaparkban2005-ben Szolnokon ésSzombathelyen létesült új áruház. 2007 óta a békéscsabaiak is élvezhetik az óriási választékkal és tartósan alacsony árral járó előnyöket. 2007. novemberében nyitottuk a 15. áruházunkat Nyíregyházán, a 16. áruház pedig 2011. december 1-jén nyílt meg Kecskeméten.

A Media Markt aktuális akciós ajánlatait itt találja!