...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

METRO Áruház akciós katalógus 2017 - METRO akciós újság - METRO akció


METRO Áruház AKCIÓS ÚJSÁG 2017 - METRO akciós katalógus, METRO Áruház akció szórólap. METRO Áruház aktuális ajánlatok olcsón! Hetente várja új akciókkal a vásárlókat a METRO Áruház összes magyarországi nagykereskedelmi hipermarkete. A METRO Áruház-akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. Az akciók az összes magyarországi METRO áruházban érvényesek.

A METRO Kereskedelmi Kft. 1993 óta működik Magyarországon, elsőként lépett be a nemzetközi kereskedelmi vállalatok közül a magyar piacra, 13 áruházzal áll profi vevői szolgálatára az ország számos pontján teljes körű megoldásokat kínálva a kereskedelmi és gasztronómiai tevékenységekhez. 2010-ben a vállalat 2600 munkavállalót alkalmazott és az értékesítés nettó árbevétele elérte a 182 milliárd forintot.

Anyacége, a METRO Cash & Carry International a német központú METRO GROUP egyik értékesítési divíziója, amely a világ egyik vezető kereskedelmi cégcsoportja. 2010-ben a METRO GROUP árbevétele mintegy 67,3 milliárd euró volt. A vállalatcsoport 280,000 alkalmazottat foglalkoztat, és 33 országban 2100 üzlettel van jelen a világ kereskedelmében.

A METRO Cash & Carry 30 országban van jelen 700 önkiszolgáló nagykereskedelmi áruházzal, 2010-ben árbevétele 31,1 milliárd euró volt. A csoport jó teljesítménye az egyes önállóan működő értékesítési láncokon alapul, mint a Metro/Makro Cash & Carry (nemzeközi piacvezető az önkiszolgáló nagykereskedelemben) a Real hipermarketlánc, a Media Markt és Saturn (európai piacvezető a szórakoztató elektronikai kiskereskedelemben), valamint a Galeria Kaufhof áruházak.

Növelte áruházai számát a Metro

A düsseldorfi székhelyű, 33 országban (köztük hazánkban) jelen levő Metro csoport árbevétele 0,8, adózott nyeresége 2,1 százalékkal – 66,7 milliárd, illetve 741 millió euróra – csökkent tavaly.

Ehhez hozzájárult a vártnál gyengébb karácsonyi forgalom, a németországi Cash & Carry lánc szűkítése és a franciaországi Saturn áruházak eladása. Az év végéig így is 2,6 százalékkal, 2187-re nőtt a Metro áruházainak száma, ebből közel 900-at működtetett a Media-Saturn üzletág. Az idén főleg hatékonyságjavítással kíván forgalmat növelni a cégcsoport.

A vállalat vezetősége továbbra sem döntötte el, hogy értékesítik-e a Real hálózatot, amely vesztésre áll a piaci versenyen a két brutális német diszkontlánccal, az Aldival és a Lidllel szemben. A Kaufhof értékesítéséről már döntöttek, de Olof Koch, a cég vezérigazgatója tegnapi sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy nem sietik el a dolgot, megvárják, amíg kedvezőbbé válnak a piaci feltételek az ügylethez. Az áruházlánc eladását 2008 óta halogatják.

METRO akciós nagykereskedelmi újságok

Magyarországon az alábbi METRO Áruházak működnek: Metro Budaörs, Metro Budakalász, Metro Debrecen, Metro Ferencváros, Metro Győr, Metro Kecskemét, Metro Kelet-Pest, Metro Miskolc, Metro Nyíregyháza, Metro Szeged, Metro Székesfehérvár, Metro Szombathely.

A katalógus online lapozgatható változatának megnyitásához kattintson ide!