...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

MÜLLER Drogéria akciós újság 2017 - MÜLLER akciós katalógus - MÜLLER Drogéria akció


MÜLLER Drogéria akció 2017 - MÜLLER aktuális akciós újság - MÜLLER Drogéria akciós termékek katalógusa, szórólap. MÜLLER Drogéria, parfüméria, írószer, játékok - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a MÜLLER Drogéria összes magyarországi áruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. A MÜLLER Drogéria-csoport üzletei hetente új akciókkal várják a vásárlókat, melyek az üzletlánc weboldalán megtekinthetők.

MÜLLER Drogéria

A Müller-sikersztori 1973-ban kezdődött – és drogériánk ma is követendő példaként szolgál az egész szakma számára. A vállalat sikerszegmense máig a legforgalmasabb és legnagyobb az ápolás, az egészség és a jólét területén. Az ok nyilvánvaló. A következetes gondoskodásnak, és az Európa-szerte legszélesebb áruválaszték folyamatos bővítésének köszönhetően nálunk a vásárlók több mint 50.000 árucikk közül válogathatnak. Ez minden vágyat kielégít. Üzleteinkben úgy mutatjuk be termékeinket, hogy minden vásárló kényelmesen, egyszerűen és gyorsan megtalálhassa a neki megfelelőt.

MÜLLER Parfüméria

Aki belép valamelyik Müller üzlet parfümériájába, egy különleges élményben lehet része. Találja meg számos termékünk közül az Önhöz leginkább illő illatot, kozmetikumot, kiegészítőt! Ragyogjon a gyümölcsös illatokkal, frissüljön a víz tisztaságával, csábítson édesen!

- Exkluzív illatok
- Kiváló minőségű szépségápolási termékek
- Natúrkozmetikumok

MÜLLER Irodaszerek

Teljesen mindegy, hogy iskolába vagy irodába, hogy csomagolás vagy ajándékozás, hogy barkácsolás vagy rajzolás céljából: a több mint 18.000-féle irodaszer közül egészen biztosan minden kedves vásárlónk megtalálja azt, amire szüksége van.

MÜLLER Multimédia

Müller a Multimédia – A-tól Z-ig, kezdve a trendi zenékkel, mint Pop, Rock, Elektro, Jazz vagy klasszikus, a kasszasikereken és filmklasszikusokon át DVD-n és Blu-ray-en, egészen a lélegzetelállító játékélményekig a legújabb generációs játékkonzolokon és PC-n: szinte korlátlan a választék, a kb. 40.000-féle raktáron lévő árucikk közül kínálják a Müller-üzletek vásárlóiknak mindenkor a teljes Multimédia-tárat tartozékaikkal együtt.

MÜLLER Háztartás

Porcelán, üveg, design-termékek és használati tárgyak. A jó ár és a praktikum ötvözése. Ezen az osztályon 8.000-féle első osztályú terméket talál. Olyan termékeket, amelyek bármelyikünk otthonában nélkülözhetetlenek, vagy egyszerűen csak  szebbé, kedvesebbé varázsolják azt.

A Müller Drogéria aktuális akciós ajánlatait itt találja!