...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

NEW YORKER akció - New Yorker akciós divat katalógus - Leárazás a New Yorker üzletekben


NEW YORKER akció - New Yorker akciós divat katalógus - NEWYORKER katalógus akció - New Yorker akciós ajánlatok a New Yorker divat üzletekben - New Yorker SALE! New Yorker leárazás -50% -60% -80%! - New Yorker akciós szórólap, leértékelés, New Yorker akciós újság. Vedd meg te is akciósan a New Yorker ruháit, kiegészítőit és cipőit. Oldalunkon megtalálhatod az aktuális New Yorker leárazásokat. A New Yorker Európa egyik legnagyobb divatcége.

A New Yorker Csoport Európa egyik vezető divatruházati üzletlánca. Az első New Yorker farmer üzlet New Yorker Flensburgban nyílt meg 1971-ben. A New Yorker a világ egyik vezető textil kiskereskedői közé tartozik. Az első New Yorker üzlet megnyitása külföldön 1994-ben történt: Linz / Austria. 1999-ben nyílt meg az első New Yorker üzlet Magyarországon.

A New Yoker 941 üzlettel 32 országban az egyik legnagyobb működő divatcég egész Európában.

Az első üzlet megnyitásától 1971-ben, az észak németországi Flensburgban, a New Yorker folyamatosan bővül. A vállalat célzott beruházások által nem csak számos új munkahelyet tudott  teremteni, hanem ez által egy aktiv nemzetközi textilkereskedelmi vállalattá  fejlődött.

Több mint 16.000 teljes, és részmunkaidős alkalmazott tartozik a New Yorker csapatához. Az általános tendenciával szemben  a New Yorker az elmúlt években  erőteljes növekedést jegyzett és a nyereségességét  folyamatosan tudja növelni. Ez a siker köszönhető a hatékony piaci pozicionálásnak  és az átfogó terjeszkedésének Európában.

A New Yorker választék  főként a fiatal divatból, farmerből, sportruházatból és az utcai viseletből áll  fiatal  trend-tudatos célcsoportok számára, amelyik  ki van egészítve széles választékú fehérneművel és különböző kiegészítőkkel. A New Yorker teljes gyűjteménye egy egyszerű modern kifejezéssel mutatkozik be, és kizárólag saját márkájú termekekből van összeállítva. A kollekció szezonhoz  igazított és jellemzi a korszerűség és a minőségi kivitelezés. A globális beszerzés által a legújabb divat tendenciák is gyorsan megvalósíthatóak.

A  tervezésétől  és az ellenőrzött gyártástól, egészen a készletek forgalomba hozásáig a saját üzleteiben, minden központilag a  Braunschweig-i székhelyről van irányítva. Egy központi logisztika, hatékony értékesítés és a csökkentett hierarchiák járulnak hozzá, hogy a New Yorker a termékeit  sikeresen a piacra helyezze és rugalmasan tudjon reagálni  a változásokra.

A New Yorker csökkentett hierarchiája  lehetővé teszi minden területen a hatékony és nyereséges gazdálkodást, és a hálózatépítési elképzeléseit a vállalaton belül megvalósítani. Ez az alapja a stabil és jövő-orientált vállalat fejlődésének.

New Yorker  üzletek  kizárólag a legjobb helyeken találhatóak. A New Yorker beruházás előtt alaposan elemzi a  helyszíni  körülmények és gondosan megvizsgáltja a lehetőségeket.

Itt különös figyelmet szentelnek a demográfiai tényezőknek, a vásárlóerőnek és a megcélzott város  infrastruktúrájának.

A cél az A1 helyek: nagy forgalmú gyalogos és belvárosi területek, vagy bevásárlóközpontok, amelyek nagy területen helyezkednek el, és vonzó cégarculatot mutatnak fel.

Minden új piacon fontos figyelembe venni a ország kulturális adottságait, és az ügyfelek különböző szokásait kell kifejezetten megcélozni. Ilyen módon tud létrehozni a New Yorker az ügyfeleknek egy  globális képet a  regionális felületekről a különböző országokban.

A New Yorker aktuális akciós ajánlatait itt találja!