...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

ORIFLAME katalógus - Oriflame akciós katalógus, Oriflame rendelés


ORIFLAME katalógus - Oriflame akciós katalógus, Oriflame online rendelés. Rendeljen ön is gyorsan és egyszerűen a legújabb Oriflame katalógusból. Az Oriflame akciós katalógus már hetekkel megjelenése előtt megtalálható akciós oldalunkon, így könnyedén megtalálhatja az önnek tetsző Oriflame termékeket.

Az Oriflame vállalatot egy testvérpár és a testvérpár egyik barátja alapította 1967-ben. Az Oriflame mára egy hatalmas, nemzetközi szépségipari céggé vált, amely közvetlen értékesítési rendszeren keresztül, a világ több mint 60 országában értékesíti termékeit.

A természetes, innovatív, svéd szépségápolási termékek széles skáláját világszerte mintegy 3,6 millió független Szépségtanácsadó juttatja el a vásárlókhoz. A vállalat éves árbevétele 1,5 milliárd euró.

Az Oriflame kitűnő üzleti lehetőséget kínál mindazoknak, akik mihamarabb szeretnének munkájukkal pénzt keresni, és akik személyes álmaik és céljaik elérése érdekében készek is megragadni ezt a valóban egyedülálló ajánlatot. Keress pénzt még ma, és váltsd valóra az álmaidat már holnap!TM

Az emberek és a természet iránti tisztelet - ami a cég társadalmi és környezetvédelmi tevékenységében egyaránt megnyilvánul - a vállalat működésének mozgatórugója. Az Oriflame a World Childhood Foundation (A világ gyermekeiért alapítvány) társalapítója, és világszerte számos jótékonysági kezdeményezést támogat. Az Oriflame Cosmetics a Nasdaq OMX Nordic tőzsdén jegyzett vállalat.

Az Oriflame legújabb, aktuális katalógusát itt találja:

ORIFLAME TERMÉKEK