...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

REÁL akciós újság 2017 - Reál Élelmiszer akciós katalógus, Reál AKCIÓ


REÁL AKCIÓS ÚJSÁG 2017 - REÁL Élelmiszer akciós katalógus, REÁL AKCIÓ szórólap. REÁL aktuális ajánlatok olcsón! Hetente várja új akciókkal a vásárlókat az REÁL összes magyarországi áruháza és üzlete. Az REÁL-akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. Az akciók az összes REÁL élelmiszeráruházban érvényesek.

A Reál Hungária Élelmiszer Kft. 2001. január elsején kezdte meg működését. Az ország teljes területén folytat élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet. Saját tulajdonú üzletek mellett a hálózathoz csatlakozott magánvállalkozások számára kínál versenyképes működési feltételeket.

Alapvetően lakóhely közeli kényelmi boltok alkotják a hálózat döntő többségét. Két üzletláncot üzemeltet, Reál Élelmiszer néven 100 négyzetméter feletti alapterületű, míg ReálPONT néven ennél kisebb eladóterű üzleteket.

Az indulás óta töretlen fejlődést mutató hálózat az eltelt hat év alatt hatszorosára növelte Reál Élelmiszer üzletei számát, míg a forgalom megháromszorozódott. Jelenleg 610 Reál Élelmiszer és közel 1700 ReálPONT üzletet számol a hálózat, a 2008. évi árbevétel 348 milliárd Ft volt, amivel a hazai kereskedelmi vállalatok rangsorában az ötödik helyet foglalta el.

8 regionális központjában fogja össze Reál Élelmiszer és ReálPONT üzleteit, melyek behálózzák az egész ország területét.

A Reál Élelmiszer aktuális kiemelt akcióit itt találja!

A Reál helyi akcióit régiónként itt találja!