...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

ROSSMANN akciós újság 2017 - Rossmann drogéria akciós katalógus - Rossmann akció


ROSSMANN Drogéria akció 2017 - Rossmann aktuális akciós újság 2017 - Rossmann Drogéria akciós termékek katalógusa, szórólap. Rossmann Drogéria, parfüméria - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a Rossmann Drogéria összes magyarországi áruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. A Rossmann Drogéria-csoport üzletei hetente új akciókkal várják a vásárlókat, melyek az drogéria-lánc weboldalán megtekinthetők.

A vállalat alapítója Dirk Rossmann, aki 1972-ben nyitotta meg első üzletét Hannoverben. Jól mutatja a vállalkozása sikerét, hogy a tíz éves jubileumára 100 üzlettel piacvezető volt Észak-Németországban. A folyamatos expanziónak köszönhetően mára a Rossmann üzletek száma meghaladja a 2300-at. Ezzel Európa legsikeresebb parfüméria hálózatai közé tartozik.

Németország után 1993-ban Csehországban és Magyarországon kezdte meg működését, majd rá egy évre Lengyelországban is megnyílt az első Rossmann Drogéria. 2009-től Albániában, 2011-től pedig Törökországban is megtalálhatóak a Rossmann üzletek.

Az első magyarországi drogériánk 1993-ban nyílt meg Debrecenben. Azóta országos szinten közel 200 üzletben várjuk vásárlóinkat. Cégünk mindig arra törekedett, hogy üzleteink vásárlóink számára könnyen megközelíthető helyeken - városközpontokban, sétálóutcákon, plázákban - legyenek. A vásárlói komfortérzet javítása és az egységes üzletkép kialakítása érdekében boltjaink túlnyomó többsége az elmúlt időszakban gyökeres változáson ment keresztül. A vásárlói igényeket szem előtt tartva kerül kialakításra az egységes nemzetközi arculat, amely megkönnyíti a termékkategóriák és a közel 12.000 forgalmazott termék közötti tájékozódást, emellett kellemessé és kényelmessé teszi a vásárlást.

Üzletünkben megtalálható a klasszikus drogéria-parfüméria kínálata, ami szépségápolási és a mindennapos higiéniai termékek mellett a dekorkozmetikai cikkeket és a háztartási árucikkeket is magában foglalja. Termékkínálatunk fontos része az egészséges életmódhoz kapcsolódó reformtáplálkozási termékek, vitaminok, gyógyhatású készítmények széles választéka. Kiemelten figyelünk a kismamákra és kisbabás családokra, hogy a baba ápolásához és etetéséhez mindent megtaláljanak nálunk. Ezen kívül kéthetente várjuk Önöket kiegészítő szortimentünkkel - szezonális dekorációs termékekkel, konyhai eszközökkel, elektromos készülékekkel, gyermekjátékokkal és sportszerekkel. Szolgáltatásaink közé tartozik még a fotóelőhívás hagyományos és digitális felvételekről, amely az internetről is elérhető.

Rossmann akciós újság

A Rossmann akcióinkról kéthetente megjelenő Rossmann szórólapból és a Rossmann honlapról is tájékozódhat. Az aktuális Rossmann akciós ajánlatokat itt találja!