...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

SALAMANDER cipő katalógus 2017 - Salamander akciós újság, cipő katalógus - Salamander cipőbolt akció, leárazás


SALAMANDER cipő katalógus 2017 - Salamander Shoes - Salamander cipőbolt akciós újság, cipő leárazás, táska, öv katalógus - Salamander akciós cipők. Salamander Magyarország akciós cipő katalógus, szórólap. Salamander - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a Salamander összes magyarországi cipőboltja.

SALAMANDER cipő

A Salamander az egyik vezető európai cipőmárka, mely Európa számtalan országában üzemeltet cipőboltokat. Az ara AG tulajdonában lévő német SALAMANDER GmbH. francia, osztrák, lengyel, magyar, cseh és orosz leányvállalataival együtt piacvezető Európában a divatos és ismert márkájú cipők, táskák és kiegészítők kiskereskedelme területén. Elsősorban a német nyelvterületeken, de manapság már Közép- és Kelet-Európa piacain is igen ismert és kedvelt az 1904-ben bejegyzett SALAMANDER márkanév.

A vállalat jelenleg hét európai országban, több mint 200 belvárosi üzlettel képviselteti magát, melyek a saját SALAMANDER márka mellett több ismert, nemzetközi márka kollekcióját is forgalmazzák. A Salamander Hungaria Kft. a Salamander GmbH. (Németország) 100 százalékos leányvállalata. A cég, melyet 1989-ben alapítottak, 16 Salamander üzlete mellett további 3 üzletet működtet Fönicia név alatt.

A SALAMANDER filozófiája szerint a cipő a legszebb formája az önkifejezésnek. Célunk, hogy vásárlóink azzal a meggyőződéssel távozzanak üzleteinkből, hogy a legjobb lábbelit választották. A SALAMANDER szenvedéllyel ötvözi a divatot, a minőséget, a kiszolgálást, és emellett megfelelő ár/érték-arányt kínál vásárlóinak.

A Salamander aktuális ajánlatait itt találod!