...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

SATURN akciós újság - SATURN akciós katalógus - SATURN akció


SATURN AKCIÓ - Saturn aktuális akciós újság - Saturn Magyarország akciós elektronikai termékek katalógusa, szórólap. Saturn - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a Saturn összes magyarországi áruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. A Saturn üzletei hetente új elektorinkai és informatikai akciókkal várják a vásárlókat, melyek az áruházlánc weboldalán megtekinthetők.

A magyarországi SATURN áruházak helyén MEDIA MARKT áruházak lesznek, részletek itt: SATURN helyett MEDIA MARKT

Az első, kölni Saturn áruházat 2 német magánszemély alapította 1961-ben. Sikerük alapja az volt, hogy szakítottak az addigi elektronikai üzletek gyakorlatával és az új trendek felé vették az irányt. A Saturn az elsők között ismerte fel a hifi sztereó berendezésekben rejlő lehetőségeket. A kölni Saturnban a hatvanas évek elején hatalmas választékot kínáltak ezekből a készülékekből, a hetvenes évek elejére pedig ez az áruház rendelkezett a világ legnagyobb hanglemez-választékával. Ma az áruházlánc több mint 230 áruházzal rendelkezik Európa 12 országában (Németország, Ausztria, Olaszország, Lengyelország, Magyarország, Spanyolország, Hollandia, Belgium, Görögország, Luxemburg, Svájc, Törökország). A Saturn a Metro-csoport tagja.

A magyar piacra 2004. novemberében lépett be a cég, egyszerre 2 áruházat nyitott a Mammut és az Europark bevásárlóközpontokban Budapesten. 2006. novemberében kezdte meg működését a győri Saturn, 2007 telén pedig megnyitott az óriási, 5000 m^(2)-es, kétszintes áruház a Duna Plazában.

A Saturn áruházaiban átlagosan 45.000 féle különböző termék vásárolható meg. A készülékek, kellékek ársorrendben vannak, amely sok esetben megkönnyíti a választást.

A Saturnban a legtöbb termék kipróbálható, megfigyelhető működés közben. Paramétereket, adatokat bárhonnan megtudhatunk egy készülékről, de például egy TV képét, egy házimozi rendszer hangját ezek alapján nem tudjuk elképzelni. Sokat segít, ha működés közben látjuk és halljuk, többféle funkciót kipróbálhatunk és összehasonlíthatjuk másik hasonló termékkel.

A Saturn vevőszolgálata bármikor ingyenesen átveszi a kiszuperált műszaki cikkeket, sőt, új nagykészülék (pl. hűtőszekrény, televízió, mosógép stb.) vásárlása esetén a házhoz szállításnál ingyenesen elhozza a régit, és minden olyan régi műszaki cikket, amelyet kidobásra szántak (a törvényi kötelezettség szerint a műszaki kereskedőknek csak akkor kell átvenni a régi készülékeket, ha ugyanott újat vásároltak belőle). A Saturn ezzel a vállalással havonta több tonna régi készülék szakszerű kezeléséről gondoskodik. Ezen kívül a használt kompakt fénycsöveket, szárazelemeket, CD-ket és DVD-ket is átvesszük.

A magyarországi SATURN áruházak helyén MEDIA MARKT áruházak lesznek, részletek itt: SATURN helyett MEDIA MARKT

A Saturn aktuális akciós ajánlatait itt találja!