...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

SPAR akciós újság 2017 - SPAR akciós katalógus, kedvezmények és kuponok


SPAR akciós újság 2017, kedvezmények és kuponok 2017 - SPAR akciós termékek katalógusa, szórólap. SPAR szupermarket - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a SPAR összes magyarországi szupermarket-áruháza. Az akciók keretében nagyon olcsó termékeket kínálnak az áruházak. A SPAR-csoport üzletei hetente új akciókkal várják a vásárlókat, melyek az üzletlánc weboldalán megtekinthetők.

Az 1990-ben alapított SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. az ASPIAG tulajdonába tartozik.  A SPAR-csoport vezetősége és minden munkatársa napi munkája során a magas minőségi színvonalat állítja középpontba.  A SPAR-csoport 2009-ben is kiemelkedően sikeres évet zárt, azonban az intenzív munka és erőteljes hálózatbővítés tovább folytatódik.

A SPAR Ausztria a nyolcvanas évek végén határozta el több, vele szomszédos országba történő terjeszkedését. E folyamatot az 1990-ben alapított ASPIAG (Austria SPAR International AG) koordinálja, mely a 90-es évek elején Magyarországon, Szlovéniában, Csehországban és Észak-Olaszországban hozott létre tulajdonába tartozó SPAR hálózatot, Horvátországban pedig 2005 óta van jelen. Az ASPIAG központja a svájci St. Margrethen-ben található.

Az ezekben az országokban működő önálló SPAR szervezetek szorosan együttműködnek az ASPIAG-gal, a SPAR Ausztriával és egymással, piaci részesedésüket dinamikus expanziójuknak köszönhetően folyamatosan növelik.

A SPAR-csoport központja Bicskén található: az adminisztratív feladatok ellátását biztosító irodaház mellett az egyik logisztikai központ, valamint a Húsüzem épülete is megtalálható.

A Spar szupermarketek aktuális ajánlatait itt találja: SPAR AKCIÓS ÚJSÁG