...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

TAKKO akció 2017 - TAKKO akciós katalógus - Leárazás a TAKKO üzletekben


TAKKO katalógus 2017 akció - TAKKO akciós ajánlatok a TAKKO üzletekben - TAKKO SALE! TAKKO leárazás -50% -60% -80%! - TAKKO akciós szórólap, leértékelés, TAKKO akciós újság. Vedd meg te is akciósan a TAKKO ruháit, kiegészítőit és cipőit. Oldalunkon megtalálhatod az aktuális TAKKO leárazásokat.

A TAKKO az egyik vezető divat-cég minket Németországban, és Európa-szerte. A regionális divatkereskedésektől egészen a nemzetközi szinten működő márkáig a cég a mind a vevők, mind a versenytársak körében hírnévre tett szert. A piac családias fióküzletként ismeri a Takko Fashiont, amely nemcsak kedvező áraival, hanem magas szintű, de mégis hordható divatfokával igazán meggyőző.

Legyen szó divatosan-rafinált, alap-darabról, vagy sportosan-laza darabról – aki egyszer-egyszer szeretne egy új szerelést, annak nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, mivel a Takko Fashion megfizethető divatot kínál az egész család számára. A bel- és külföldön található több mint 1.600 fióküzletünkkel Németország legnagyobb textilkereskedései közé tartozunk.

A vonzó daraboktól, egészen a tökéletesen összehangolt szerelésekig - nálunk mindig új dolgokat fedezhet fel. Erről a fióküzleteink folyamatos beszállításával, és a divat tematikák rendszeres váltogatásával gondoskodunk. A romantikus pántos-topoktól a lezser szabadidős dzseki-ig, a kisgyermek –farmertől, az XXL-es női maxi –tweeed szoknyáig,– a Takko Fashion-nél a saját Designerek trendorientált divatot terveznek felnőtteknek, és gyerekeknek egyaránt, szabadidős, és egyéb programokhoz.

Egyöntetűen teljes divattematikákat terveznek, amit később komplett szerelésként kínálnak az üzletekben. A modellek többsége direkt kerül importálásra. Így ártudatosan gyárthatunk, valamint piachoz közel, és gyorsan cselekedhetünk. Ehhez számos minőségteszt biztosítja a magas szintű szabványokat, melyeket a termékeink kapcsán szabtunk. Az eredmény: Minőség kiváló áron.

A TAKKO aktuális akciós ajánlatait itt találod!