...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

TESCO Clubcard - Tesco klubkártya igénylés és pontgyűjtő akció


TESCO Clubcard - Tesco klubkártya igénylés és pontgyűjtő akció. A hipermarket-lánc Tesco Clubcard elnevezésű hűségprogramja keretében a vásárlók a Tesco áruházakban lebonyolított vásárlásaik után pontokat gyűjthetnek a személyre szóló számlájukon.

A hűségprogramba belépni kívánó vásárlók először egy jelentkezési lapot töltenek ki, melynek átadása után azonnal birtokukba vehetik a Tesco klubkártyáját és további két kulcstartót; az ezekhez tartozó számlán gyűlnek a vásárlás során nyert pontok. A kulcstartók a kártyát helyettesíthetik, megkönnyítve ezzel a pontgyűjtést. A kulcstartók – a kártyákhoz hasonlóan – a tulajdonossal egy háztartásban élő családtagokra is ruházhatók.

A pénztárnál a kedvezmény-kártya átadását követően minden 200 forint értékű vásárlás után 1 pontot ír jóvá a Tesco a vevő személyes számláján. A későbbiekben az 1 pont beváltási értéke 1 forintot jelent. A hűséges vásárlók a pontokért vásárlási utalványokat és kedvezményekre jogosító ajándékkuponokat kapnak.

A hűségakció részleteiről bővebb információt kaphatnak az érdeklődők az áruházakban dolgozó hostessektől, akik a bevezetéstől kezdve egy héten keresztül segítenek a vásárlóknak megismerni a programot. Az információk továbbá megtalálhatóak a hűségprogram weboldalán is, ami a www.clubcard.hu linken érhető el. A honlap segítségével az odalátogatók tájékozódhatnak a belépés menetéről, illetve letölthetik a szükséges jelentkezési lapot is.

TESCO Clubcard jelentkezési lap