...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

TEZENIS fehérnemű akció - Tezenis akciós katalógus - Leárazás a Tezenis üzletekben


TEZENIS fehérnemű katalógus akció - Tezenis akciós ajánlatok A Tezenis fehérnemű üzletekben: fehérnemű, fürdőruha, melltartó, bugyi, zokni. - Tezenis SALE! Tezenis leárazás -50% -60% -80%! - Tezenis akciós szórólap, leértékelés, Tezenis akciós újság. Vedd meg te is akciósan A Tezenis fehérneműit. Oldalunkon megtalálhatod az aktuális Tezenis leárazásokat. A Tezenis Európa egyik legnagyobb fehérnemű divatcége, mely folyamatosan fejlődik.

A Tezenis egy fiatalos olasz fehérnemű márka. A Tezenis egy női, férfi és gyermek fehérneműk, szabadidő ruházatok és pizsamák széles választékát kínáló üzletlánc. A Tezenis fehérnemű üzletek nemzetközi atmoszférával, kellemes zenével, tágas helységekkel és minimalista formatervezéssel várják a vásárlókat.

A Tezenis üzletek stílusa tehát kozmopolita, a kollekciók egyszerűek és divatosak, fiatalosak és menők, folyamatosan fejlődnek, hetente bővülnek újabb nőknek, férfiaknak és gyermekeknek szánt termékekkel.

A Tezenis látványos választékát kiegészíti egy valóban versenyképes árpolitika, mely kielégíti a fiatal vásárlók igényeit, akik számára egyre fontosabb az ár és a minőség közötti összefüggés.

Jelenleg a piacon 250 Tezenis üzlet van Olaszországban és 100 külföldön. A Tezenis természetesen számos üzlettel van jelen Magyarországon is.

A Tezenis aktuális akciós ajánlatait itt találod!