...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

VAGABOND akciós cipő katalógus - VAGABOND outlet webshop - Akciós Vagabond cipők


VAGABOND akciós cipő katalógus - VAGABOND outlet webshop - Akciós Vagabond cipők - VAGABOND cipő katalógus - VAGABOND Shoes - VAGABOND cipőbolt akciós újság, cipő leárazás, táska, öv katalógus - VAGABOND akciós cipők. VAGABOND Magyarország akciós cipő katalógus, szórólap. VAGABOND - Hetente új akciókkal várja a vásárlókat a VAGABOND összes magyarországi cipőboltja.

A Vagabond az egyik legsikeresebb svéd cipőmárka, mely már egész Európát meghódította. A Vagabond cipők nagyrészt Vietnámban készülnek, ahol saját gyárral rendelkezünk. Kevés gyártó partnerrel dolgozunk és a technikusaink mindig jelen vannak a gyártás folyamán.

A bőr cipő valamennyit tágul, de soha nem hosszában. A jó minőségű bőr felveszi a láb formáját ezáltal sokkal kényelmesebbé válik.Fontos tudnunk hogy a bőr egy teljesen természetes anyag ami érzékeny a különböző hőmérsékletekre és páratartalomra.

Interneten keresztül is vásárolhat Vagabond cipőket, ha elmúlt 18 éves (vagy amennyiben a gyámja hozzájárul) és a következő országok egyikében él: Svédország, Finnország, Magyarország és Nagy-Brittannia (Angila, Skócia, Wales és Észak-Irország).

A Vagabond aktuális akciós ajánlatait megtalálhatod az alábbi linken:

Vagabond webshop - Vagabond akciók