...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

VÖGELE akció 2017 - Vögele akciós katalógus - Leárazás a Vögele üzletekben


VÖGELE katalógus 2017 akció - Charles Vögele akciós ajánlatok a Vögele üzletekben - Vögele SALE! Vögele leárazás -50% -60% -80%! - Vögele akciós szórólap, leértékelés, Vögele akciós újság. Vedd meg te is akciósan a Vögele ruháit, kiegészítőit és cipőit. Oldalunkon megtalálhatod az aktuális Vögele leárazásokat. A Charles Vögele Európa egyik legnagyobb divatcége.

A Charles Vögele Csoport Európa egyik vezető divatruházati üzletlánca. A cég székhelye Svájcban (Pfäffikon SZ) található. Elérhető áron kínál aktuális és kényelmes divatot mindazoknak, akik teljes életet élnek. Az áru vonzó bemutatása, valamint a barátságos és kompetens kiszolgálás nyugodt és élvezetes vásárlási élményt biztosít.

Svájci székhelyű divatcégünk világszerte több mint 800 áruházat üzemeltet. Magyarországon 2005-ben nyitottuk meg első üzletünket. Vásárlóink hamar megismerték és megszerették szezonálisan változó kollekciónkat, mely kedvező árú modelljeivel minden generációt felöltöztet. Lányok és fiúk, hölgyek és urak mindent megtalálnak választékunkban az egyszerű pólóktól és a hozzá illő farmerektől a komplett öltönyökig, nadrágkosztümökig, kiegészítőkig. Gyermekruha osztályunk a legkisebbeknek készült színes és tartós, kényelmes ruhadarabokat kínál. Európa divatja megbízható svájci minőségben, kellemes környezetben, elérhető áron, ez a Vögele! Tágas, áttekinthető eladótérrel, segítőkész kiszolgálással várjuk üzleteinkben.

A Vögele aktuális akciós ajánlatait itt találja!