...

Akciós újság 2017 online, akciós katalógus, leértékelés és kedvezmények 2017

You are here

WOMEN'SECRET fehérnemű akció - Women'Secret akciós katalógus - Leárazás a Women'Secret üzletekben


WOMEN'SECRET fehérnemű katalógus akció - Women'Secret akciós ajánlatok A Women'Secret fehérnemű üzletekben: fehérnemű, fürdőruha, melltartó, bugyi, zokni. - Women'Secret SALE! Women'Secret leárazás -50% -60% -80%! - Women'Secret akciós szórólap, leértékelés, Women'Secret akciós újság. Vedd meg te is akciósan A Women'Secret fehérneműit. Oldalunkon megtalálhatod az aktuális Women'Secret leárazásokat. A Women'Secret Európa egyik legnagyobb fehérnemű divatcége, mely folyamatosan fejlődik.

A women'secret igazi női márka, mert érti és beszéli a nők nyelvét. A nőket szabadnak hagyja, megkérdezi őket, hogy mit akarnak, hogy érzik magukat, mit álmodnak, hogy élnek, vagy hogyan akarnak élni. Minden válasz hozzájárul sikerünkhöz.

A women'secretnél mi nemcsak termékeket gyártunk, hanem kitaláljuk őket. Mert a mi fehérneműink, hálóruháink, relax ruháink, kozmetikai cikkeink és kiegészítőink azzal a filozófiával lettek megtervezve, hogy minden egyes nő különböző módon él. Az ötletek exkluzív formával, magas minőséggel és alacsony árral párosulnak.

Magyarországon jelenleg kilenc nagy üzlettel van jelen az 1993-ban alapított, világhírű cég. A women' secret tulajdonosa a Grupo Cortefiel vállalat, akinek érdekeltségéhez tartozik még a Cortefiel, a Springfield, a Milano, a Pedro del Hierro és a Don Algodón is.

A Women'Secret aktuális akciós ajánlatait itt találod!